Δεν έχω τις απαντήσεις

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο[email protected].

Απλά…..το ζήσαμε κι’αυτό, σαν φυσικό επακόλουθο της εικόνας που ΟΛΟΙ βλέπαμε στο γήπεδο από την αρχή της σεζόν. Ηταν απλά θέμα χρόνου να συμβεί. Η σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι κάποια στιγμή θα ερχόταν!

Παρόλο που τα αποτελέσματα ερχόντουσαν, τα ενδιάμεσα καμπανάκια με τις απαράδεκτες εμφανίσεις δεν ήχησαν στα αυτιά κανενός…μα κανενός! Ο κόσμος εξακολουθούσε να γεμίζει το γήπεδο (ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες) και η τεχνική ηγεσία να δηλώνει συνεχώς ότι “πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα”. (Ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα..!) Και το θαύμα ήρθε με τον Απόλλωνα και ξαφνικά……χάσαμε το μέτρο!

Θέλω να ρωτήσω τί ήταν αυτό που πραγματικά μας ενόχλησε με την χτεσινή ήττα. Το ότι ηττηθήκαμε από την ΑΕΚ?(μη ξεχνάμε είναι η πρωτοπόρος και πιο σταθερή ομάδα φέτος). Το ότι είμαστε εκτός κυπέλλου? (θα μπορούσαμε εύκολα και δίκαια να ήμασταν εκτός, από το παιχνίδι με την Αναγέννηση). Η μήπως η κάκιστη μας εμφάνιση? ( Αν σημειώσω τις κακές μας εμφανίσεις ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα δεν με χωρά η σελιδα!). Τότε τί?

Δεν έχω απαντήσεις, μόνο άποψη και μια και δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε και πρόεδρος, περιμένω από αυτούς να μας δώσουν τις απαντήσεις, χωρίς μισόλογα . Καιρός είναι.

Δ. Λ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ