Απαντήσεις!

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις πριν από τον αγώνα, κόντρα σε όλες τις προκλήσεις κατά την διάρκεια του, η Ανόρθωσ εξήλθε ισόπαλη 0-0 κόντρα στον επίδοξο πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Προσωπικά δεν πανηγυρίζω κανένα ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι σε καμιά ομάδα όποιο όνομα κι αν αυτή έχει, ότι μπάτζετ κι αν διαθέτει και όποια ιστορία κι αν κουβαλά την οποία όμως σέβομαι.

Πανηγυρίζω όμως για τις απαντήσεις που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, κόντρα σε όλες τις ίριδες πριν από το παιχνίδι, αλλά συνάμα τις απαντήσεις σε άλλη ομάδα που θεωρεί ακόμη ότι η Ανόρθωση της στέρησε παλαιότερα τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αυτοί που για αυτό το παιχνίδι φώναζαν από πριν, για αυτό το παιχνίδι τώρα θα βάλουν την γλώσσα μέσα και θα πανηγυρίζουν. Η Ανόρθωση στέλνει μήνυμα ότι είναι υποχρεωμένη να παίζει για την βαριά της ιστορία. Αυτήν την ιστορία πρέπει να την σέβονται άπαντες.

T.Π

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ