Στην προσπάθειά μου το τελευταίο διάστημα να είμαι πιο κοντά στα τμήματα του Συλλόγου μας κατέληξα σε δυο συμπεράσματα/παρατηρήσεις τις οποίες και μοιράζομαι σήμερα μαζί σας.

Πρωτίστως, τι συμφωνίες υπάρχουν επί μέρους ή επί του συνόλου των αθλημάτων υπό του
Σωματείου αναφορικά με την κάλυψη των αγώνων και εάν όχι ποια είναι η σκέψη του ΔΣ του Σωματείου σε σχέση με την πιο κάτω πρόταση.

1. Υπάρχει οποιαδήποτε απόφαση για να διαχειριστείτε μόνοι ή μέσω συνεργασίας με κάποια πλατφόρμα τα τηλεοπτικά σε όλα τα ομαδικά του Σωματείου από την στιγμή που
αντιλαμβάνομαι δεν υπάρχει κάποιο όφελος με οποιαδήποτε κεντρική διαχείριση;

2. Εάν είναι οικονομικά ασύμφορο κάτι τέτοιο, υπάρχει στο παρασκήνιο κάποια μελέτη
βιωσιμότητας ή οποιαδήποτε ενέργεια για δημιουργία π.χ. διαδικτυακού καναλιού;
Αντιλαμβάνομαι ότι η παραγωγή για μετάδοση αγώνων ίσως να είναι ασύμφορη ακόμα και
με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει κάποια συμβολική συνδρομή. Αυτή η συνδρομή θα ήταν
ικανή για παραγωγές και προβολή των αγώνων μέσω livestreaming;

3. Στα πλαίσια συνεργασίας της Εταιρείας με την cablenet για προβολή των εντός έδρας
αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν υπάρχει κάποια ανάλογη και συμφέρουσα για τον
σύλλογο πρόταση με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε με αυτούς ή μόνοι μας όπως η 2η
παράγραφος πιο πάνω για τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε όλα τα σπορ;

Εάν δεν διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα με κάποιο κανάλι ή με κάθε μια από τις ομοσπονδίες ξεχωριστά τότε η δημιουργία καναλιού και η λύση του livestreaming ίσως να είναι η μόνη λύση να αγκαλιάσει ξανά ο Ανορθωσιάτης τη μάνα του λόχου, τη μάνα μας Ανόρθωση. Κατά δεύτερον, θα ήθελα να καυστηριάσω το θέμα της ενημέρωσης σε σχέση με τα τμήματα. Ξέρω ότι ο Ανορθωσιάτης ενδιαφέρεται δυστυχώς μόνο για το ποδόσφαιρο, πράγμα πολύ κακό για εμένα, μιας και φωνάζει και γράφει όπου σταθεί για το μεγαλείο της ομάδας μας αλλά στα παλαιότερα των υποδημάτων του για τα άλλα τμήματα. Παρόλα αυτά και αφού δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα του Συλλόγου, κάτι που άργησε κιόλας αλλά έστω, έγινε, η ενημέρωση παραμένει ελλιπέστατη. Πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει άτομο, έμμισθο αφού έχουμε κάψει όλους που εθελοντικά χαλάνε χρόνο για την Ανόρθωση, να γράφει τρεις-τέσσερις γραμμές για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συνόλου των αγωνιστικών τμημάτων μας σε άντρες και γυναίκες; Πόσο δύσκολο είναι το ίδιο άτομο, να
έρχεται και να κάνει έναν απολογισμό της εβδομάδας; Πόσο δύσκολο είναι να ανανεώνεται η ιστοσελίδα; Πως θα προσελκύσουμε νέα μέλη όταν η μάνα του λόχου είναι απούσα από τα παιδιά της;

Δεν τα γράφω με κακή διάθεση καθώς γνωρίζω τις δυσκολίες αλλά και πάλι, όταν αναλαμβάνουμε μια θέση, οφείλουμε να την στηρίζουμε. Και το λέω προς ΟΛΟΥΣ τους Ανορθωσιάτες. Αν αύριο αποφασίσουν οι κ.κ Κοντός, Μοντάνιος, Παπαλλής, Ανδρέου και Μικελλίδης να μην ασχολούνται με τα τμήματα ευθέως σας ΡΩΤΑΩ ρε Ανορθωσιάτες, ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ θα αναλάβουν; Θα μείνουμε με το φούρπο σας και η Ανόρθωση της Αμμοχώστου θα συρρικνωθεί, όπως θα μικρύνει εάν ο κος. Χαμπουλλάς εμμείνει στην προχειρότητα της εισήγηση της μεταφοράς του γηπέδου στα Κοκκινοχώρια.

Καταλήγω λοιπόν και είναι η θέση μου ότι η Ανόρθωση ως ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας οφείλει να πρωτοστατήσει στην δημιουργία κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ΣΕ ΟΛΑ τα αθλήματα καθώς μόνον έτσι θα επιτυγχανθεί η άνοδος των ομαδικών αθλημάτων στο νησί.

Πρέπει να αρχίσει η αυτοπροβολή των τμημάτων μας, η έγκαιρη ενημέρωση και η προσέλκυση μέσω αυτών νέου κόσμου. Όπως οφείλει να πρωτοστατήσει και σε άλλα θέματα όπως για παράδειγμα η κάρτα φιλάθλου και η πλήρη κατάργησή της καθώς έτσι επιτάσσει η ιστορία του Συλλόγου.

Τον δρόμο της προόδου, του προοδευτισμού και της ανυπακοής στο σύστημα και την κρατική μηχανή.

ΥΓ. Καλήν τύχη απόψε στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας σε φουτσαλ και πετόσφαιρα.

ΚΑΡΠΑΣΙΤΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.