Επιστολή στο Anorthosis24: «Ζούμε και μεγαλουργούμε ή μας υποχρεώνουν σε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ»

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Ανορθωσάρα μας, με απέραντο πόνο βλέπουμε μπροστά μας τη θανάσιμη στιγμή! Δεν έχουν θέση επιχειρήματα και κυρίως επίπλαστα διλήμματα. Είναι η ώρα της επιλογής, είναι η ώρα που αποφασίζουμε για το άμεσο μέλλον μας. Ζούμε και μεγαλουργούμε ή μας υποχρεώνουν σε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

Θέλω-ουμε μια ομάδα ποσοτικά και ποιοτικά στελεχωμένη, μια ομάδα με σταθερή διοίκηση, τον Πουλλαΐδη, μια ομάδα με τον καταλληλότερο για εμάς προπονητή, τον Τιμούρ. Θέλουμε μια ομάδα που να κερδίζει ΝΙΚΕΣ ή τουλάχιστον να παλεύει για τη ΝΙΚΗ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλουμε μια ομάδα που να προχωρά με οικονομική σταθερότητα και να μην χρειάζεται κάθε λίγο να παίρνουμε στο χέρι “το δισκούι”! Θέλουμε μια ομάδα που να μην εξαντλεί κάθε ίχνος υποτιθέμενου πόρου και το αργότερο τα Χριστούγεννα να τερματίζεται η καταβολή μισθών στους παίκτες.
Αφήνουμε πίσω μας για ΠΑΝΤΑ την εποχή που ξέρουμε ΜΟΝΟ τί δεν ΘΕΛΟΥΜΕ και τι δεν μας ΑΡΕΣΕΙ. Επιτέλους, ας πούμε και τι θέλουμε και με ποιο τρόπο θα το πετύχουμε.
Ας διαλέξουμε τη σοβαρότητα και τον ορθολογισμό και ας μην παρασυρόμαστε από τους δήθεν πατριωτικούς και ηρωικούς δρόμους. Ας αφήσουμε πίσω μας το “πολεμάτε να νικήσουμε”!
Φτάνει πια γλυκόλογα και συνθήματα. Ζήτω η ΑΝΟ ! ! !
Ανδρέας Χαπούπης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ