Οι «μεν» και οι «δεν» της Ανόρθωσις

Για να ξεκαθαρίσουμε. Αν θεωρείς ότι υπάρχουν Μαχητές, ή της Δυτικής, ή της Ανατολικής, μην διαβάσεις αυτό το άρθρο. Και καλύτερα μην ασχοληθείς ξανά με την Ανόρθωση. Δεν σου πάει, και δεν της πας. Γιατί πολύ απλά σε αυτό το σωματείο υπάρχει μόνο Ανόρθωσις, ότι και να έχεις βαφτίσει τον εαυτό σου. Αν ο επεξεργαστής σου διαχωρίζει τον κόσμο της Ανόρθωσις, τότε δίνε του.

Είναι μερικές φορές, που αισθάνεσαι μπαϊλντισμένος με αυτά που βλέπεις. Έχεις ξεπεράσει τα όρια της υπομονής, της ανοχής, του απλού εκνευρισμού. Έτσι την έχω δει κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Έχουμε χάσει την μπάλα ΟΛΟΙ. Και σήμερα θα μιλήσω μόνο για τον κόσμο.

Ακούω μόνο «φταίνε οι Μαχητές» και «φταίνε όσοι δεν είναι Μαχητές». Γιατί ρε φιλέ;; Δεν μας φτάνει ο πόλεμος που δέχεται το σπίτι μας από το κάθε τσογλάνι, πρέπει να σκοτωνόμαστε και μεταξύ μας;; Που οδηγεί;;

Για χάρη της συζήτησης, θα αναιρέσω τον πρόλογο μου και θα τους χωρίσω σε 2 στρατόπεδα. Τους «μεν» και τους «δεν».

Οι «μεν», φτάνουν στο γήπεδο γεμάτοι από προκατάληψη και περιμένουν την πρώτη αφορμή για χώσιμο. Η έννοια τους δεν είναι το αν θα παρουσιαστή η ομάδα καλά, και αν θα κερδίσουμε. Βλέπουν με το ένα μάτι το γήπεδο, και με το άλλο το πέταλο. Βλάκα ξύπνα. Γήπεδο πας και όχι κατασκοπεία. Και αυτοί δικά μας παιδιά είναι. Φώναξε μαζί τους και κάνε το γήπεδο καμίνι. Και οι «δεν» αδέλφια σου είναι.

Οι «δεν» θεωρώ ότι έχουν την ψευδαίσθηση της επανάστασης. Καλό είναι δεν λέω να αντιδράς, αλλά και η αντίδραση έχει όρια. Έμειναν μόνοι τους πλέον σε ένα πόλεμο που σύντομα τελειώνει -και να το θυμάστε- και δεν ξέρω το γιατί πραγματικά. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί επιμένουν να μένουν μακριά από την ομάδα. Δεν θέλουν ένα γήπεδο εκκλησία, και νομίζω όλοι δεν θέλουμε. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω το γήπεδο ζούγκλα έτσι για να «γουστάρω» . Ξεχάστε το. Και οι «μεν» αδέλφια σου είναι.

Αυτό, κύριοι, δεν είναι αληθινή υποστήριξη στην ομάδα. Σε λίγο ο Πουλλαίδης θα προσλάβει ψυχολόγους και αναλυτές, μπας και καταφέρουν να του εξηγήσουν ΠΟΥ διάολο είναι ο κόσμος που έκανε το γήπεδο κόλαση έτσι για πλάκα. Που ήταν η δύναμη της ομάδας και ο προστάτης της. Σήμερα αντιθέτως, έχει γίνει με τις συμπεριφορές του ο πρώτος πολέμιος της.

Ε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

21-10-2007 ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ