Ψηλά το κεφάλι και τα λέμε στο Αρένα

Την περασμένη βδομάδα είχαμε γράψει για τον αριστουργηματικό τρόπο που παρατάσσεται η ομάδα μας μεσοαμυντικα. Κάτι που ήταν φανερό με Άρη και ΑΠΟΕΛ. Κάτι που θα είναι φανερό σε όλη την σεζόν. Σίγουρα θα έρθουν και ανάποδα αποτελέσματα. Λιγότερο θετικά και με κάποια λάθη στην άμυνα αλλά αυτό δεν θα αλλάξει και την φιλοσοφία.

Στο παιχνίδι με την Δόξα τώρα περιμέναμε την επιθετικότητα της και το είδαμε στις 2-3 αντεπιθέσεις που προσπάθησαν μέχρι το εικοσάλεπτο με αποκορύφωμα την διπλή φάση που είχαν και το δοκάρι. Αλλά ως εκεί. Μπαίνοντας μετά το είκοστο λεπτό στο πετσί του αγώνα η ομάδα έλεγξε πλήρως την κατάσταση πέτυχε δυο γκολ με τον ψυχωμένο και μάγκα αρχηγό και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας ανοίγοντας και την ψαλίδα από τους υπόλοιπους.

Μια νίκη που την χρειαζόμασταν για αρκετούς λόγους. Καταρχήν αγωνιζόμασταν με υποτιθέμενο πιο μικρό αντίπαλο. Άρα αν θέλες να πετύχεις κάτι καλό στο τέλος της χρονιάς… έτσι παιχνίδια συζητάς μόνο για νίκη. Δεύτερον καταλαβαίνεις αν οι ποδοσφαιριστές αντέχουν στην πίεση της κορυφής και των ψηλών πτήσεων. Ακόμα ένας σημαντικός λόγος είναι ότι πάμε με καλή ψυχολογία στα επόμενα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ στο Αρένα και Απόλλωνα στον Ναό.

Και κάτι τελευταίο. Προσοχή στον πληγωμένο αντίπαλο μας. Με νίκη η Ανόρθωση τον σκοτώνει τελείως και τον βάζει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Με ήττα όμως του δίνει το φιλί της ζωής που εναγωνίως ψάχνει. Προσοχή λοιπόν.

Ψηλά το κεφάλι και τα λέμε στο Αρένα

Mr. Stain

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ