Και τώρα.. διαχείριση

Η βαριά χθεσινοβραδινή ήττα της φουτσαλικής Ανόρθωσης, ήρθε κόντα στις πολύ καλές εμφανίσεις και τα επιτυχημένα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς, όχι όμως κόντρα και στη λογική. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό αν κάποιος προσέγγισε τη ψεσινή αναμέτρηση ως έναν αγώνα μεταξύ δύο σωματείων με εκτόπισμα, μιας και τη δεδομένη στιγμή υπάρχει σημαντική διαφορά εμπειρίας. Άλλωστε η ομάδα μας είναι ένα σύνολο που μετρά λιγότερο από 3 χρόνια ζωής, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ομάδα με Ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Αυτό που ίσως που να πλήγωσε τον εγωισμό των φουτσαλιστών μας δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο η έκταση του σκορ ωστόσο η μαγκία θα φανεί στη διαχείριση. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για στεναχώριες, παρά μόνο για αυτοκριτική ώστε η Ανόρθωση να παρουσιαστεί ως Ανόρθωση την ερχόμενη Πέμπτη στην Γαλάτα.

Ένεκα της απουσίας των Μάρτινς και Σέρτζιο, αρκετοί φουτσαλιστές που δεν πήραν μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής, είχαν την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορεί να προσφέρουν και αυτοί στο φετινό μαραθώνιο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Χαρακτηριστικά, ντεμπούτο για φέτος έκαναν οι Τοφής, Νικολάου, Ζαός, Κουννάς, Φώκου και Μάμας οι οποίοι αποτελούσαν και μέλη της περσινής ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ