15 λεπτά διαμαρτυρίας

Στην χθεσινή ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι, αναφέρθηκε ένα μέτρο το οποίο θα εφαρμοστεί στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ.

Ως ένδειξη όμως της ακατανόητης και απαράδεχτης παρουσίας της ομάδας αυτό το παιχνίδι θα έχει κάτι το διαφορετικό. Τα πρώτα 15 ΛΕΠΤΑ του αγώνα παράκληση μας προς όλο τον κόσμο όπως μας ακολουθήσει και παραμείνει καθήμενος χωρίς να τραγουδήσει δευτερόλεπτο. Μετά θα καταλάβουν για ποιους πρέπει να παίξουν, για ποιους πρέπει να ιδρώσουν τις φανέλες τους με αίμα.

Ο Παν.Συ.Φι. τα τελευταία χρόνια, παραδίδει μαθήματα οπαδισμού σε Παγκύπριο και Πανελλήνιο επίπεδο, με συνθήματά του να γίνονται αντιγραφές από διάφορες ομάδες, κορεό και εισόδους να βρίσκονται σε διάφορα μέσα διεθνώς, αλλά και με την στάση που επέδειξε τόσο στα διοικητικά προβλήματα της ομάδας μας, αλλά και με τις ειρηνικές τους διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις.

Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι υπόλοιποι φιλάθλοι και οπαδοί της ομάδας μας, έστω και αν δεν ανήκουν στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα της ομάδας μας, αυτά τα 15 λεπτά να ακολουθήσουν τις οδηγίες του συνδέσμου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ