Παν.Συ.Φι: “Κάποιοι γουστάρουν να μην είναι πετυχημένη η χρονιά”

Με εκτενή του ανακοίνωση, μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook, ο Παν.Συ.Φι ενημερώνει για τη δράση του τριημέρου. Παράλληλα, αφήνει σαφέστατες αιχμές πως κάποιοι γουστάρουν να μην πετύχει η Ανόρθωση τους στόχους της, με τις αιχμές να είναι εντός της Ανόρθωσης, τονίζεται πως οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών, ενώ καλεί όλο το κόσμο σε διαμαρτυρία στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως όλοι μείνουν καθήμενοι στις θέσεις τουςτα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον κόσμο για την επερχόμενη δράση αλλά και πως θα δείξουμε την αντίδραση μας στο αγωνιστικό χάλι που περιήλθε η ομάδα μας εδώ και ένα τρίμηνο. Κατά “σύμπτωση” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βλέπουμε το φαινόμενο στα 10 τελευταία παιχνίδια (πριν τα μπαράζ) η ομάδα να μην καταφέρνει να πιάσει ούτε τους μισούς από τους διαθέσιμους βαθμούς με αποτέλεσμα να θέτει εαυτό εκτός στόχων.

Το πιο πάνω μας προβλημάτισε ιδιαίτερα και όλα καταλήγουν στον περιβόητο προγραμματισμό. Όταν μια ομάδα πετύχει τους στόχους της, τότε το καλοκαίρι δεν θα ξηλωθεί αλλά με μικροεπεμβάσεις θα ενδυναμωθεί για το καλύτερο. Στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει πως οι “τεχνοκράτες” μας δεν θα χρειαστεί να σαρώσουν την αγορά για ποδοσφαιριστές. Εδώ είναι που μπαίνει η σκέψη στο διαβολεμένο μας μυαλό πως ΚΑΠΟΙΟΙ γουστάρουν να μην είναι πετυχημένη η χρονιά για να μπορέσουν να σαρώσουν τα πάντα από την αρχή. Αφήστε την Ανόρθωση να αναπνεύσει καθαρό αέρα, αφήστε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν ελεύθερα και να αποδώσουν.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά έχουν και αυτοί τις δικές τους ευθύνες. Ότι και να συμβαίνει στο παρασκήνιο αυτοί πρέπει να λειτουργούν και να σκέφτονται το προσκήνιο. Μπροστά από τους οπαδούς τους να δείξουν τον κατάλληλο σεβασμό και να καταθέσουν την ψυχή τους.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης φέτος πρέπει να θεωρείται ήδη πρωταθλητής της εξέδρας. Η εξήγηση γι ´αυτό είναι απλή και εύκολη. Δεν πάμε γήπεδο για τους τρεις βαθμούς ή την καλή εμφάνιση. Δεν τραγουδάμε και δεν πολεμάμε καθημερινά για την Ανόρθωση των τεσσάρων γραμμών. Αν ήταν αυτοί οι λόγοι τα γήπεδα θα ήταν άδεια από καιρό. Τραγουδάμε, χαμογελάμε, δακρύζουμε και ζούμε για όσα γράφει το βιβλίο που μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε. ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Το Σάββατο πρέπει να το αποδείξουμε αυτό για ακόμα μια φορά με την παρουσία μας. Την μαζική παρουσία ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως. Δεν πτοηθήκαμε από καμιά ήττα. Δεν τα βάλαμε κάτω ποτέ αλλά φορώντας την φανέλα μας περήφανα κάθε εβδομάδα ξεσηκωνόμαστε από κάθε γωνιά για να βρεθούμε ξανά μαζί της, έστω για ένα ενενηντάλεπτο. Ως ένδειξη όμως της ακατανόητης και απαράδεχτης παρουσίας της ομάδας αυτό το παιχνίδι θα έχει κάτι το διαφορετικό. Τα πρώτα 15 ΛΕΠΤΑ του αγώνα παράκληση μας προς όλο τον κόσμο όπως μας ακολουθήσει και παραμείνει καθήμενος χωρίς να τραγουδήσει δευτερόλεπτο. Μετά θα καταλάβουν για ποιους πρέπει να παίξουν, για ποιους πρέπει να ιδρώσουν τις φανέλες τους με αίμα.

Υ.Γ. Η ώρα 17:00 θα αναχωρήσουμε ΟΛΟΙ μαζί για το γήπεδο από το κεντρικό μας οίκημα. Τα μαγκάλια θα ανάψουν από το μεσημέρι και καλούμε τα μέλη μας όπως δώσουν την παρουσία τους.

Υ.Γ.1 Εισιτήρια για τα μέλη μας σε όλα τα κλιμάκια €5.

Υ.Γ.2 Απόψε το τμήμα φούτσαλ δίνει αγώνα στο “κίτιον” η ώρα 20:30 με την αελ.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ