Τα όσα έγιναν στο ψεσινό συλλαλητήριο

Όπως είχε ανακοινωθεί, μετά το ψεσινό παιχνίδι θα ακολουθούσε συλλαλητήριο των οργανωμένων, με το οποίο θα απαιτούσε τις παραιτήσεις του εκτελεστικού σύμβουλου και του γενικού διευθυντή.

Το συλλαλητήριο παρά το κλίμα ευφορίας που δημιουργήθηκε μετά τη νίκη, διεξήχθη κανονικά όπως εξαγγέλθηκε, ειρηνικό και απόλυτα μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Μάλιστα, ο επικεφαλής των οργανωμένων , τόνισε πως αυτή είναι μόνο η αρχή και ο Παν.Συ.Φι απλά εκπροσωπεί την επιθυμία και τα θέλω των χιλιάδων Ανορθωσιατών και ήταν υποχρέωση να βγει μπροστά για το καλό της Ανόρθωσης, που αυτός είναι ο απώτερος σκοπός.

Παράλληλα, ανάφερε πως από τη στιγμή που για τα δύο πρόσωπά υπάρχει κατακραυγή από τον κόσμο, τότε θεωρείται αυτονόητο πως πρέπει να απομακρυνθούν από τα πόστα τους. Επιπρόσθετα, τόνισε πως ο σύνδεσμος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε πως κατατέθηκαν στη διοίκηση κάποια ερωτήματα, μερικά απαντηθήκαν και τα άλλα δεσμεύτηκε η διοίκηση να απαντήσει γραπτώς εντός των ημερών, τονίζοντας πως στη συνέχεια ο σύνδεσμος σε πλαίσια διαφάνειας θα ενημερώσει τα μέλη του.

Τέλος, τονίστηκε πως αυτή είναι μόνο η αρχή και θα υπάρξουν περαιτέρω κινητοποιήσεις προς επίτευξη των αιτημάτων του.

Αξίζει να σημειωθεί για ακόμη μια φορά, πως το συλλαλητήριο δεν ξέφυγε καθόλου από τον ειρηνικό του χαρακτήρα και όταν πήγαν να ακουστούν υβριστικά συνθήματα, η παρέμβαση του οργανωτή ήταν καταλυτική.

Από πλευράς διοίκησης, όπου ήταν παρόντα αρκετά μέλη, τον λόγο πήρε ο Χαράλαμπος Μανώλη, ο οποίος ανάφερε πως θα απαντηθούν τα ερωτήματα μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ κάλεσε τους οργανωμένους να παραμείνουν στο πλάι της ομάδας και να στηρίξουν την Ανόρθωση στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη.

Το συλλαλητήριο έληξε με τους οργανωμένους να δίνουν το δικό τους σύνθημα, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα παίξε για μένα, για τη φανέλα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ