Η διαφορά του φτιάχνω απο το χτίζω

Η Ανόρθωση εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει πρόεδρο με λεφτά και επιχειρηματικές γνώσεις, άρα αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι μία οργάνωση υψηλού επιπέδου, και μία στόχευση επιτυχιών μέσα από μία τεχνοκρατική – επιχειρηματική αντίληψη.

 

Ξεκάθαρο ότι ο Χρίστος Πουλλαίδης, είναι άνθρωπος χωρίς τις απαιτούμενες ποδοσφαιρικές γνώσεις –κάτι που παραδέχτηκε-  και γι’αυτό  προσέλαβε τον Λέουβεν, ένα τεχνικό διευθυντή από πειθαρχημένη ποδοσφαιρική σχολή, και του έδωσε το γενικό πρόσταγμα για το στήσιμο της νέας Ανόρθωσις.

 

Τα βλέμματα όλων μας, είναι στραμμένα στην ειδησιογραφία της ομάδας, αφού συνεχώς υπάρχουν εξελίξεις με την νέα τάξη πραγμάτων. Φυσικά καλό θα ήταν να κλείσουμε τα αυτιά, και να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Ας δικαιολογήσω όμως τώρα, τον τίτλο του άρθρου.

 

Το χτίζω στο ποδόσφαιρο, σημαίνει πως κάνω επιλογές προοπτικής, το φτιάχνω σημαίνει πως επιλέγω παίκτες με σταθερές που θα μου δώσουν μία ισορροπία ως σύνολο άμεσα. Οι 2 κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα με ικανοποιούν. Νεαρές ηλικίες, και παίκτες που εξ όσων φαίνετε, είναι εξελίξιμοι κάτι που ίσως αποφέρει έσοδα στο κατακρεουργημένο ταμείο. Αυτές οι επιλογές, καλό θα είναι να υποστηριχτούν με εμπειρία, έτσι ώστε όταν θα έρθει η στιγμή για τον μηχανισμό της Ανορθωσις να είναι σε θέση να χτίσει, να υπάρχει ο κορμός.

 

Και η Ανόρθωση θα είναι σε θέση να χτίσει όταν αποκτήσει μία διοικητική πληρότητα, μία ξεκάθαρη μακροπρόθεσμη στρατηγική, μία ξεκάθαρη εικόνα του διαθέσιμου μπάτζετ, και βέβαια έναν τρόπο να επικοινωνήσει όλα τα παραπάνω στο κοινό του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ