Μήτρου: «Ο κ. Πουλλαίδης δεν εξέφρασε πρόθεση να φύγει από το σωματείο»

Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Στις δηλώσεις του ο Μήτρου, επικεντρώθηκε στα πεπραγμένα της Γ.Σ. Όσο αφορά τα μεταγραφικά δεν αποκλείεται να προκύψει μεταγραφή εντός της εβδομάδας. Τέλος στο περιβόητο θέμα με τα τηλεοπτικά ανέφερε πως το θέμα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και το χειρίζεται ο πρόεδρος.

Για συνέλευση: «Το ύψος του χρέους ήταν το πιο σημαντικό που είχε ακούσει ο Ανορθωσιάτης στην συνέλευση, υπήρξε μείωση αλλά χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά. Η χρονιά αγωνιστικά ήταν αποτυχημένη, αλλά είναι σημαντικό ότι μειώθηκε το χρέος. Όσον αφορά τις μετοχές δόθηκε η δυνατότητα στην οικογένεια Πουλλαίδη να φθάσει μέχρι και 49%. Μέχρι στιγμής έφθασαν το 15%».

Για υποθέσεις ΦΙΦΑ: «Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων, έγιναν πολλά λάθη παλαιότερα με συμβόλαια. Έχει πληρωθεί ένα μεγάλο ποσό 2,1 εκ. ευρώ και οφείλονται άλλες 700,000 ευρώ για υποθέσεις στην ΦΙΦΑ. Δεν πρόκειται να ξανά έχουμε όμως τέτοια κρούσματα στο μέλλον».

Για διαιτησία και σχετικές δηλώσεις Πουλλαίδη: «Είναι αυτονόητο ότι έχουμε παράπονα από αντιμετώπιση που τυγχάνουμε από την διαιτησία. Θέλουμε να έχουμε μια δυναμική παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων»

Για εκπρόσωπο στην ΚΟΠ: «Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Το χειρίζεται ο πρόεδρος»

Για προεδρία Εταιρείας: «Ο κ. Πουλλαίδης δεν εξέφρασε πρόθεση να φύγει από το σωματείο. Θα περιμένουμε μέχρι και την Τετάρτη για να δούμε ποιοι θα είναι στο συμβούλιο της εταιρείας»

Για LTV: «Γνωρίζουμε τι μας χρωστούν και υπάρχει στα συμβόλαια. Θα υπάρξουν εξελίξεις. Το θέμα είναι σοβαρό και τυγχάνει λεπτών χειρισμών από τον πρόεδρο».

Για μεταγραφικά: «Ίσως προκύψει κάτι αυτή την εβδομάδα. Δεν είμαστε κοντά με Παπουνασβιλι, υπάρχει δρόμος ακόμη. Μέχρι το τέλος του μήνα θα λύνονται τα θέματα με συμβόλαια ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ