Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται σε κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μας. Η Ανόρθωση έχει μπροστά της πολύτιμο χρόνο για δουλειά, ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανέδειξαν τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και να επιστρέψει στο πρωτάθλημα με καλύτερο πρόσωπο.
Οι τρεις βαθμοί σε τέσσερις αγωνιστικές δεν αντικατοπτρίζουν τις φιλοδοξίες της ομάδας μας, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Η Ανόρθωση αντιμετώπισε ισχυρούς αντιπάλους, ωστόσο η εικόνα σε ορισμένες εκτός έδρας αναμετρήσεις έδειξε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης που η ομάδα μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει.
Από τους τέσσερις αγώνες, η ομάδα μας πανηγύρισε τη νίκη στο «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, ενώ γνώρισε ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΛ, Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα. Ιδιαίτερα στα ματς με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα, η απόδοσή μας δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ η βαριά ήττα με 3-0 στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση ήταν μια απρόσμενη θα λέγαμε εξέλιξη.
Παράλληλα, η διοίκηση παρακολουθεί στενά και το ζήτημα της διαιτησίας, καθώς υπάρχουν έντονα παράπονα για τον τρόπο αντιμετώπισης της Ανόρθωσης στα γήπεδα. Δεν αποκλείεται η λήψη συγκεκριμένων κινήσεων, με στόχο η ομάδα μας να διασφαλίσει ίση μεταχείριση, όπως αρμόζει σε κάθε σύλλογο του πρωταθλήματος.
