Πρωταπριλιάτικη ημερίδα ακαδημιών

Μικροί και μεγάλοι θα γίνουν ένα στην σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει το σωματείο με τα παιδιά των ακαδημιών να αγωνίζονται ως συμπαίκτες ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Στην γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα παραστούν Κύπριοι και ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι θα δείξουν τα μυστικά της μπάλας σε παιδιά όλων των κλιακίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου:

«Ημέρα αφιερωμένη στις Ακαδημίες μας η Πρωταπριλιά αύριο, με το Αντώνης Παπαδόπουλος να γεμίζει από το πρωί με παιδιά των Ακαδημιών της Ανόρθωσης.

Παρουσία των ποδοσφαιριστών Κωνσταντίνου Λαΐφη, Ανδρέα Μακρή, Ζαχαρία Θεοδώρου, Πάολο Ζόρζε, Αδάμου Ανδρέου, Τόνι Κάλβο και Γκονζάλο Γκαρσία, οι οποίοι θα αγωνιστούν ως συμπαίχτες με τα νεαρά μας ταλέντα, από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 θα γίνονται αγώνες ανάμεσα σ’ όλα τα κλιμάκια μας παγκύπρια.
Στις 16:30 θα γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Παίδων και μικτής ομάδας U-19 του Σωματείου μας.

Καλούμε τους γονείς των παιδιών αλλά και όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των Ακαδημιών μας παρευρισκόμενος στο γήπεδο. Για τους φιλάθλους θα ανοίξει η Ανατολική κερκίδα και συγκεκριμένα η είσοδος 9. Θα υπάρχει εισιτήριο €5 και για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του ταμείου των Ακαδημιών του σωματείου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ