Φορμάρισμα την καταλληλότερη στιγμή

Τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση ο Μάριος Προδρόμου μιας και η φουτσαλική Ανόρθωση δείχνει να πατά γκάζι εκ νέου, αφήνοντας πίσω τις προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων τριών αγωνιστικών. Η κυανόλευκη αρμάδα συνέτριψε το μαχητικό Ονήσιλλο Σωτήρας με το εμφατικό 7-1, με το rotation που επέλεξε ο προπονητής να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλη την αποστολή που έδειξε ετοιμοπόλεμη ενόψει του δύσκολου αγώνα της Παρασκευής.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του Φώκου ο οποίος θύμισε τον περσινό στυλοβάτη της άμυνας, ενώ ο Κουννάς παρά τις ατυχίες που τον συνόδεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ο κορυφαίος του δευτέρου ημιχρόνου, σημαδεύοντας μάλιστα δίκτυα. Η τριάδα Χαρή-Δημητρίου-Ανδρέου αποτέλεσαν τον εγκέφαλο της ομάδας, ενώ ο Ομήρου βρήκε για άλλη μια φορά τον τρόπο να συνδυάσει γκολ και επίδεξη υψηλής τεχνικής κατάρτισης.

Σταθερή αξία ο Ζαός όντας ο φουτσαλιστής για όλες τις δουλειές, ενώ οι νεαποκτηθέντες Χριστοδούλου και Χατζηβασίλης έδειξαν ότι έχουν και παρόν και μέλλον. Πιο ώριμος και ψύχραιμος από ποτέ ο Μάμας με καίριες αμυντικές παρεμβάσεις, ενώ ο Νικολάου που έκανε ντεπούτο κάτω από τα δοκάρια στη θέση του αναντικατάστατου Τοφή, έδειξε ότι ακόμα και στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχει δυνατός συναγωνισμός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ