Οι προϋποθέσεις που θα κρίνουν τον πρωταθλητή

Διανύουμε μια αμιγώς φουτσαλική εβδομάδα μιας και το ντέρπυ της Παρασκευής 4 Απριλίου, δεσπόζει των υποχρεώσεων όλων των Ανορθωσιάτικων τμημάτων, με την φουτσαλική ομάδα να διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της σύντομης ιστορίας της. Στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κίτιον με περιορισμένο αριθμό Ανορθωσιατών για λόγους ασφαλείας, η ομάδα του Μάριου Προδρόμου καλείται πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα της επιτρέψει να ανεβεί στο ψηλότερο βάθρο του φετινού μαραθωνίου.

Πάμε όμως να δούμε τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες η κυανόλευκη φανέλα θα τερματίσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας:

1. Σε περίπτωση ήττας η Ανόρθωση θα τερματίσει στην δεύτερη θέση με 6 βαθμούς διαφορά από τη κορυφή

2. Σε περίπτωση ισοπαλίας η Ανόρθωση θα τερματίσει στην δεύτερη θέση με 3 βαθμούς από τη κορυφή

3. Σε περίπτωση νίκης με 1-0 η Ανόρθωση θα τερματίσει στην δεύτερη θέση με ισοβαθμία, υστερώντας στην συνολική αναλογία τερμάτων

4. Σε περίπτωση νίκης πλην του 1-0 η Ανόρθωση θα τερματίσει στην πρώτη θέση με ισοβαθμία, υπερτερώντας στα μεταξύ παιχνίδια

Από τα παραπάνω προκύπτει το γεγονός ότι η ομάδα μας χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ ώστε να ελπίζει για θετική έκβαση στον αγώνα. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα η Ανόρθωση μετρά μια εσωτερική και μια εξωτερική μεταγραφή στο επιθετικό κομμάτι, με τους Δημητρίου και Χριστοδούλου να αποτελούν δύο επιπλέον επιλογές για τον Μάριο Προδρόμου, απέναντι στην μοναδική ομάδα στην οποία δεν καταφέραμε να δούμε δίκτυα τη φετινή χρονιά. Απέναντι λοιπόν σε μια ομάδα που στηρίζεται στην ανασταλτική της λειτουργία, η ομάδα μας θα κληθεί να βρει τις ισορροπίες στο μεσοαμυντικό και μεσοεπιθετικό κομμάτι που θα ανοίξουν το δρόμο προς τη νίκη-τίτλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ