ΠΑΝΣΥΦΙ: «Μη μας σώζετε άλλο!»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, καλώντας όλους τους προέδρους της τελευταία πενταετίας, τον επίτιμο πρόεδρο και τον εκπρόσωπο της ομάδας στην ΚΟΠ να αποχωρήσουν από την Ανόρθωση και να διαγραφούν από μέλη.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όσους δεν σηκώνουν το βάρος της ευθύνης που φέρει ο Φοίνικας, να εγκαταλείψουν το καράβι προτού βουλιάξει οριστικά.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ποδοσφαιριστές-τουρίστες, προπονητές να πηγαίνουν και να έρχονται σε διάστημα μηνών, υπαλληλικό προσωπικό προφανώς ανεπαρκές και προέδρους μερικής απασχόλησης και περιορισμένης ευθύνης.

Είναι σθεναρή μας πεποίθηση ότι η Ανόρθωσις μπορεί να σταθεί στα πόδια της και χωρίς Πουλλαΐδη και χωρίς επίτιμους να επιβάλλουν τις θέσεις τους στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου και χωρίς χρυσοπληρωμένους υπαλλήλους. Εξάλλου, ο μεγάλος Φοίβος Βραχίμης προθυμοποιήθηκε να αναλάβει αυτά τα πόστα με δικούς του ανθρώπους, αφιλοκερδώς.

Καλούμε τον κ. Πουλλαΐδη να πάρει τους πρώην προέδρους της τελευταίας πενταετίας, τον επίτιμο και τον εκπρόσωπό μας (;) στην ΚΟΠ και να πάνε να στήσουν εταιρεία στο Κατάρ ή στο Ντουμπάι ή όπου αλλού θέλουν. Ο Φοίνικας δεν σας αντέχει άλλο και η φωτιά του ενδέχεται να σας κάψει. Οι εν λόγω κύριοι που έχουν φέρει την Ανόρθωση σε χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε μετά την προσφυγιά, οφείλουν να διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου και να μην ξαναπλησιάσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η αποχώρηση όλων αυτών αποτελεί προϋπόθεση για να ορθοποδήσει το Σωματείο μας.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει αηδιάσει με τη συνεχιζόμενη κατάντια των τελευταίων 1907 ημερών. Κάθε φορά που λέμε δεν πάει πιο κάτω, έρχεται ένα γερό χαστούκι να μας διαψεύσει. Φύγετε τώρα, πριν τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα και πάρουν άσχημη τροπή. Του Φοίνικα η φλόγα δεν γίνεται εταιρεία!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ