Είδε και τρόμαξε

Τρόμαξε μ’ αυτά που είδε απ’ τα επίσημα του Τάσος Μάρκου ο Νίκος Κωστένογλου στο χθεσινό παιχνίδι. Είπαν στον άνθρωπο ότι πάει να δει την ομάδα που αναλαμβάνει από την επομένη, να αγωνίζεται κόντρα στο Παραλίμνι που είναι… καταδικασμένο να παίζει του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία.

Εντάξει, ότι η ομάδα είχε απουσίες το ήξερε και πως ένας εκτός έδρας αγώνας κρύβει παγίδες είναι γνωστό. Μπορεί να συμβεί να δεχτεί η ομάδα ένα γκολ απ’ το πουθενά κόντρα στη ροή του αγώνα και στο καπάκι ο αντίπαλος να διπλασιάσει το σκορ. Αυτό που ακολούθησε ωστόσο, ήταν βγαλμένο από ταινία τρόμου.

Ο Κωστένογλου είδε έντεκα παίχτες – δέκα στην πορεία – να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στο γήπεδο. Όταν η ομάδα ήταν στην επίθεση οι μισοί έκοβαν βόλτες μπροστά στην επανορθωτική του Βαλβέρδ ενώ όταν ο αντίπαλος κέρδιζε – με ευκολία – την μπάλα, ξεχνιούνταν απέναντι στην επίθεση. Οι Παραλιμνίτες – μεταξύ των οποίων ένας 16χρονος, ένας 19χρονος και άλλοι… συμμαθητές τους – κατέβαιναν ανενόχλητοι μπροστά στην εστία και έμπαιναν σε θέση βολής. Χαρακτηριστικό ότι το τρίτο και τέταρτο γκολ, μπήκαν μετά από ριμπάουντ. Στο τρίτο μάλιστα, το ριμπάουντ πήρε ο ίδιος ο παίχτης που έκανε την πρώτη προσπάθεια!

Τι σημειώσεις να πάρει, τι να κρατήσει απ’ το παιχνίδι και τι να τους πρωτοπεί αύριο την Τρίτη στην προπόνηση; Έκλεισε το σημειωματάριο και άνοιξε το Ευαγγέλιο ο πάτερ. Ο μόνος που λυτρώθηκε μετά το χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Άρσεν Μιχαήλοβιτς. Εξέτισε την «ποινή» του, έφυγε κι ησύχασε ο άνθρωπος…

arsen

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ