Τελευταίοι που φταιν είναι οι παίκτες

Ο στρουθοκαμηλισμός συνεχίζεται από τη διοίκηση της Ανόρθωσης.

Προχτές τους έφταιξε ο Ζόρζε Κόστα, σήμερα τους φταίξανε οι παίκτες, αύριο θα φταίξουν τα μέλη του τεχνικού τιμ, μεθαύριο οι υπάλληλοι, πιο μετά οι πέτρες, λίγο πιο μετά ο καιρός – να δούμε πότε θα αποφασίσουν επιτέλους να κάνουν αυτοκριτική και να πούνε πως μοναδικοί υπεύθυνοι για τα μαύρα μας τα χάλια είναι δεν είναι άλλοι παρά οι ίδιοι.

Τους παίκτες ποιος τους έφερε κύριοι;

Δεν ήρθαν από μόνοι τους. Δεν είδαν φως… και μπήκαν (έτσι κι αλλιώς ο λογαριασμός της ΑΗΚ κι αυτός απλήρωτος έμεινε κι έτσι κυριολεχτικά όλα είναι μαύρα υπό την παρουσία σας).

Ποιος υπέγραψε συμβόλαια μαζί τους και ποιος πήγαινε κόντρα στα λεγόμενά του περί… λιτότητας κι ένα σορό άλλες σαχλαμάρες;

Τις προάλλες ούτε ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο δεν είχατε, αφού ούτε κι αυτό φροντίσατε να το πληρώσετε.

Κι άντε να ξεκινήσετε την εκκαθάριση, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Πάμε στην εύκολη (για σας) λύση, που ζημιά προκαλεί ΜΟΝΟ στα ταμεία της Ανόρθωσης.

Κι άντε να τους βάλετε πρόστιμο. Τι θα καταλάβετε; Αφού είναι ΗΔΗ απλήρωτοι. Με ποια ψυχή θα κατεβούν στο γήπεδο;

Ξεφτιλίζετε το όνομα, την αξία και τα ιδανικά της ομάδας μας.

Οι ερασιτεχνισμοί σας δεν χωράνε σε μια ομάδα με το μέγεθος του συλλόγου μας.

Οι τελευταίοι που φταίνε στην όλη κωμικοτραγική κατάσταση που υπάρχει, είναι οι ποδοσφαιριστές. Άλλα τους τάξαμε, άλλα τους δίνουμε (τους δίνουμε;) κι άλλα κάνουμε. Όπως μας αντιμετωπίζουν κι εμάς.

Τις προάλλες, οι παίκτες της Ρασίνγκ Σανταντέρ, απείλησαν πως αν δεν τους καταβληθεί ο μισθός τους, δεν θα παίξουν στο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ. Κι έτσι κι έγινε. Με το που σφύριξε η έναρξη του ματς, μαζέυτηκαν στη σέντρα και αγκαλιάστηκαν, με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

Θα πρέπει να καταλάβουμε κι εμείς οι ίδιοι πως πολύ λίγοι παίκτες σήμερα, σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, σέβονται τη φανέλα της ομάδας τους. Είναι όλοι τους επαγγελματίες. ΝΑΙ υπάρχουν κι αυτοί που θα συνδεθούν με την ΙΔΕΑ μιας ομάδας, αλλά οι παραπάνω θέλουν να πληρώνονται, όπως γίνεται σε όλες τις δουλειές.

Τώρα πάτε να κάνετε την Κυρία εταιρεία. Που με το να γίνει νομίζετε πως τα προβλήματά μας θα λυθούν διά μαγείας. Οι ερασιτεχνικές κινήσεις θα παραμείνουν εκεί. Μόνο και μόνο η σκέψη για δημιουργία εταιρείας αποτελεί βλασφημία προς τα ιδανικά και τις αξίες του συλλόγου. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν ανήκει σε κανένα παρά μόνο στον ΚΟΣΜΟ της. Ούτε 1% δεν ανήκει σε σας ή στον οποιοδήποτε επενδυτή.

Η Ανόρθωση αναγεννήθηκε από τις στάχτες της όταν μας ανατίναξαν το σωματείο. Παρέμεινε ζωντανή μετά και την προσφυγιά. Πέρασε δύσκολες συνθήκες και κατάφερε να μας κάνει υπερήφανους. Η Ανόρθωση δεν είναι προϊόν. Δεν είναι μετοχές. Δεν έχει αξία, διότι είναι ανεκτίμητη.

Φίλε Ανορθωσιάτη. Πρέπει να καταλάβεις κι εσύ πως ΕΣΥ έχεις τη δύναμη να αλλάξεις την κατάσταση. Κανένας άλλος. Μην περιμένεις από το γείτονα σου, τον φίλο σου, τον αδερφό σου, τον ξάδερφο σου.

Πόσο αντέχεις ακόμη να βλέπεις την ομάδα μας να είναι ένα ερείπιο;

Την ΚΥΡΙΑ μπορούμε να την κάνουμε ΜΕΓΑΛΗ μόνο ΕΜΕΙΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ