Αντέξαμε και χειρότερα, αλλά…

Η εβδομάδα των παθών άρχισε πολύ νωρίτερα για εμάς φέτος και ενώ στο χριστιανικό δόγμα μετά το μαρτυρικό θάνατο επέρχεται η λυτρωτική ανάσταση, στην περίπτωση μας το πιθανότερο είναι να παραμείνουμε επί ξύλου κρεμάμενοι.

Η Διοίκηση είχε καταφέρει μέχρι πρότινος να παραμείνει στο απυρόβλητο και αυτό όχι γιατί τα λάθη της δεν ήταν σε πολλές περιπτώσεις εξόφθαλμα. Ο κόσμος επέδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία ελπίζοντας σε μια ενδεχόμενη ανάκαμψη. Το γεγονός αυτό τους έδωσε όλο το χρόνο να πάρουν τα μέτρα που έπρεπε για να σωθεί η χρονιά. Μία χρονιά που ξεκίνησε απογοητευτικά με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ολοκληρώνεται τραγικά.  Αυτή τους τη συνέπεια οφείλουμε να τους την αναγνωρίσουμε τουλάχιστον.

Απώλεια συναίσθησης για το που ακριβώς βρίσκονται φαίνεται να μην έχουν όχι μόνο οι «παίχτες τουρίστες» αλλά και οι κάθε είδους παραθεριστές . Έπειτα από κάθε παταγώδη μας αποτυχία σπεύδουν  να μας υπενθυμίσουν το πνεύμα της Ανόρθωσης και την ιστορία της.  Τη γνωρίζουμε κύριοι και την ιστορία μας και το πνεύμα που διέπει την ομάδα μας.  Αυτός είναι ο λόγος που παραμένουμε πιστοί παρά τα όσα βλέπουν τα μάτια μας φέτος. Ζημιά δυστυχώς δεν προκαλεί μόνο η διαιτησία και οι «αλήτες» με τα καπνογόνα. Ζημιά  και μάλιστα ανεπανόρθωτη προκαλούν και οι γραβατωμένοι ευυπόληπτοι . Καιρός να αναληφθούν ευθύνες!

Παρατηρώντας τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς και το ένα στραπάτσο μετά το άλλο διερωτώμαι αν οι μικρές ομάδες δημιουργούνται μικρές ή αν μικρές γίνονται από «μικρούς» ανθρώπους. Χωρίς να θέλω να παρελθοντολογήσω οφείλω να υπενθυμίσω ότι μέχρι το 2008 είχαμε μια ομάδα πρότυπο που μεγαλούργησε εντός και εκτός. Ας διερωτηθούμε όλοι τι κερδίσαμε από αυτή τη «νέα εποχή» που επιδιώξαμε. 0 πρωταθλήματα, 0 κύπελλα, 0 στο πηλίκο.

Προτείνω , η διοίκηση να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της πάντα, έτσι ώστε να διασώσουμε την αξιοπρέπεια μας , αφού τη χρονιά τη χάσαμε. Ακολούθως ο καθένας ας πράξει ανάλογα των προθέσεων και των ευθυνών του.

39 χρόνια μακριά από τα σπίτια της παραμένει η προσφυγιά.  Αντέξαμε και χειρότερα. Καλή Ανάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ