Αρνί Πεκίνου έχει το μενού σήμερα

Έφθασε η μέρα που περιμέναμε εδώ και δύο εβδομάδες, μετά το διπλό στο σπίτι του ε-φυγά (ξέρετε την συνέχεια…). Λίγες ώρες μείνανε για το παιγνίδι με τους Κινέζους στον Ναό, και οι χιλιάδες του κόσμου της ομάδας βρίσκονται επί των επάλξεων για τον αγώνα αυτό. Περίπου 1.100 αρνιά θα έρθουν να δουν το παιγνίδι στον Ναό (μέχρι και τσοπάνη θα φέρουν για να τους φέρει από τα νέα δρομολόγια), να προσκυνήσουν, και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στα γρασίδια της Λευκωσίας. Σημείωση: Δώσαμε πολλά λεφτά για το γήπεδο μας, σεβαστείτε το γρασίδι μας και να έρθετε φαγωμένοι από πριν.

Αρνί Πεκίνου έχει το μενού σήμερα λοιπόν, και ετοιμαζόμαστε να έρθουμε με τα σερβίτσια μας στο γήπεδο. Ή προτιμάτε τα chopstics; Πέστε μας να ξέρουμε να έρθουμε προετοιμασμένοι. Η πείνα είναι τόση που πριν το καταλάβετε θα σας μασήσουμε, θα σας χωνέψουμε, και θα σας δώσουμε και τον κλώτσο να πάτε στο καλό, αν και δεν θα χρειαστεί αυτό καθώς όπως είπαμε, ολάκερο τσοπάνη θα φέρετε μαζί σας (Όχι, δεν είναι ο Χριστόφιας, που πήγε ο νους σας ρε;).

Η έκρηξη του κόσμου της Ανόρθωσης θα είναι μεγαλύτερη και από αυτήν που προκάλεσε ο Jimmys σας Ιούλιο του 11. Τσουνάμι που θα σας παρασύρει στην διάβα του θα είναι η γαλανόλευκη κερκίδα σε μερικές ώρες. ΧΑΝΟΜΑΙ – ΟΛΑ ΜΠΛΕ λέει ένα «λαϊκό άσμα» των ΜΑΧΗΤΩΝ. Όλα μπλε θα τα δείτε και εσείς, σας το υποσχόμαστε. Μπλε αστεράκια, μπλε ανθρωπάκια, μπλε όλα. «And everything is blue for him and himself, and everybody around», λέει το πασίγνωστο τραγούδι των EIFFEL 65.

Η ώρα είναι τρεις και αντί να είμαστε με τις γκόμενές σας, είμαστε εδώ και παρανοούμε ομαδικά. Εδώ ο Δικηγόρος του Διαβόλου αποκαλύπτει την εντεκάδα της Ομόνοιας αύριο. Ρε Δικηγόρε, τι στο διάολο πίνεις έτσι ώρες ρε; Άκου εντεκάδα με την Ελένη Μαύρου μέσα. Πραξούλλα ρε, Πραξούλλα! Κκελλετζιή! Άτε, αφήνουμε υγεία, πάμε να συνεχίσουμε το γλέντι, και θα τα πούμε αργότερα. Adios amigos.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ