Ο κόσμος στο πλάι του Φοίνικα

Οι περασμένες δύο βδομάδες έφεραν πολλά χαμόγελα στην οικογένεια της Ανόρθωσης, αρχής γενομένης με το «διπλό» στο Τσίρειο κόντρα στους νεροκουβαλητές του συστήματος. Το πάρτυ συνεχίστηκε από τις κοριτσάρες μας στο Βόλευ οι οποίες πρόσθεσαν ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια τροπαιοθήκη του Συλλόγου μας. Και να ήταν μόνο αυτά; Οι φουτσαλιστές μας έδωσαν το έναυσμα για την αντεπίθεση σκορπώντας με 11-3 την Λακατάμια κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, την ίδια ώρα που οι άνδρες στο βόλευ παρέδιδαν μαθήματα στους αιώνιους πελάτες, την Ομόνοια, νικώντας τους με 2-3 σετ. Το σύνθημα δόθηκε. Φέτος θα κάνουμε όργια σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου. Βόλευ, Φούτσαλ, Ποδόσφαιρο. Η Ανόρθωση θα κυριαρχήσει παντού.

Στα της Κυριακής, πλησιάζουμε με γοργούς ρυθμούς το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής  με αντίπαλο την ομόνοια. Όλων μας το μυαλό είναι καρφωμένο στον αγώνα και οποιαδήποτε άλλη σκέψη είναι απλά λεπτομέρια. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα έχει αύριο στο πλευρό της οκτώ και πλέον χιλιάδες πιστούς στρατιώτες. Οκτώ και πλέον χιλιάδες ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ θα κάνουν το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά και όλη τη Λάρνακα να μυρίζει Βαρώσι για άλλη μια Κυριακή.

Έχουμε όλοι ενημερωθεί ότι το παιγνίδι θα διαιτητεύσει ο Τράττος, γνωστός στο γαλανόλευκο στρατόπεδο από τα φάλτσα σφυρίγματά του εναντίων της ομάδας. Γιαυτό η μαζική παρουσία του μεγάλου Ανορθωσιάτικου Κόσμου στο γήπεδου θα λειτουργήσει ως η ασπίδα (αλλά και ως πέλεκυς αν χρειαστεί!) της Ομάδας μας.

Βεβαίως όλοι ελπίζουμε σε ένα παιγνίδι-γιορτή του ποδοσφαίρου, πάντοτε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας σεβόμενοι τον αντίπαλο και μακριά από ακρότητες που θα ζημιώσουν τον Φοίνικα. Είναι κρίμα να τιμωρήσουμε εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας όταν όλα τα κοράκια και οι γύπες έχουν ακονίσει τα νύχια τους για να πληγώσουν τον Φοίνικα. Ας μην γίνουμε και μείς ακόμα ένα καρφί στο σώμα του Φοίνικα.

Ανορθωσιάτες… μαζευόμαστε και συνεχίζουμε την ξέφρενη πορεία μας προς τον τίτλο με φωνή δυνατή που θα ακουστεί μέχρι το Βαρώσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ