Αλλάζει τα σχέδια η απουσία Κάλβο

Ο αναπάντεχος τραυματισμός του Ισπανού Τόνι Κάλβου, «χαλάει» την επιθετική τριάδα στην οποία στηρίχθηκε η προπονητής τους τελευταίους αγώνες, και τον αναγκάζει σε αναπροσαρμογή των σχεδίων για την κάλυψη της θέσης αυτής του δεξιού εξτρέμ. Το θετικό είναι ότι η πληρότητα στις θέσεις των επιθετικών, δίνει τις λύσεις στον Λέβι για να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού. Διαθέσιμοι είναι οι Οκκάς, Ιτζάγκι και Ρονκάτο, με τον πρώτο να έχει τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από τους τρεις, καθώς ο Ισραηλίτης έχασε τρία παιγνίδια λόγω της κόκκινης κάρτας με το Παραλίμνι, ενώ ο Βραζιλιάνος έχασε αρκετό έδαφος με τον τραυματισμό του στην αρχή του πρωταθλήματος.

Θέλοντας να μπούμε στο μυαλό του Λέβι, επικρατέστεροι για να πάρουν την θέση είναι οι Οκκάς και Ιτζάγκι. Ο μεν πρώτος γιατί έχει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, ο μεν δεύτερος για την ποιότητα που έχει. Ο Οκκάς τα τελευταία παιγνίδια έρχεται από τον πάγκο και δίνει λύσεις στην ομάδα, ενώ ο Ιτζάγκι είναι αυτός που θεωρητικά ήρθε για να πάρει θέση βασικού στην ομάδα, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί με την απουσία του Κάλβο από το παιγνίδι. Οι δύο βασικές επιλογές είναι ο Λέβι να ρισκάρει και να ρίξει από τη αρχή του αγώνα τον Ισραηλίτη και να αφήσει για λύση στο δεύτερο ημίχρονο τον Οκκά, ή να δώσει φανέλα βασικού στον Οκκά λόγω της αγωνιστικές ετοιμότητάς του.

Μία άλλη απομακρυσμένη λύση είναι να αρχίσει από τα δεξιά ο Σπαντάτσιο, κάτι που δεν μας βγήκε μέχρι σήμερα. Το ότι παίζουμε με την Ομόνοια, ίσως κάνει τον Λέβι περισσότερο συντηρητικό τουλάχιστον για την αρχή του παιγνιδιού, αλλά με την ομάδα και το ρόστερ που έχουμε θα είναι κρίμα να μην μπούμε στο παιγνίδι για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας με την επιθετική ποιότητα που έχουμε. Ότι και να λέμε τώρα είναι απλά λόγια, και δεν απομένουν παρά μερικές ώρες για να δούμε με τα μάτια μας πως ο προπονητής θα καλύψει την απουσία του Κάλβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ