ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του Anorthosis24: Η εντεκάδα της Ομόνοιας!

Μόλις έππεσε στα σιέρκα μου το σύστημα ΚΑΙ η εντεκάδα με την οποία θα παραταχθούν αύριο οι αντιπάλοι μας! Όπως έπιασα το χαρτί στα σιέρκα μου, επαρέτησα τζαι τα ποτά τζαι τα πουζούκκια τζαι ήρτα ολοϊσια έσσο να σας ενημερώσω!

Λοιπόν, οι αντίπαλοι μας θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2 ως εξής:

Τερματοφύλακας

Στέφανος Στεφάνου: Μαθημένος να «κόφκει» τες μαλακίες του Προέδρου από τη θητεία του ως Εκπρόσωπος Τύπου της πιο άχρηστης κυβέρνησης που είδε ο τόπος, «καππάρωσε» τη θέση ως ο πιο άξιος για να υπερασπιστεί την εστία των σφυροδρεπανοτριφυλλοφόρων.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο

Βάσος Σιαρλή / Ελένη Μαύρου: Ο Βάσος Σιαρλή εκπλήσσει με τις ικανότητες του όταν βρίσκετε κάτω από επιθετικό σφυροκόπημα αντιπάλων να αμύνεται τόσο γενναία και να αποσοβεί τον κίνδυνο βγαίνοντας πάντα κερδισμένος (κατά 1-2 εκατομμυριάκια ευρώ). Η Ελένη Μαύρου συμπληρώνει το αμυντικό ντουέτο της ομόνοιας αφού η φυσική ομορφιά και η χάρη της τέως δημάρχου Λευκωσίας είναι ικανή από μόνη της να αφήσει σέκκο κάθε επιθετικό των αντιπάλων.

Δεξί Μπακ

Νίκος Κατσουρίδης: Η επιλογή του Τόνι Σαβέφσκι να τοποθετήσει τον Κατσουρίδη στο ΔΕΞΙΟ άκρο της άμυνας των δρεπανόκκελων ήταν φυσικό επακόλουθο αφού ως αριστερός με δεξιές τσέπες και παραγκωνισμένος στα πίσω δώματα του κομματικού μηχανισμού έμαθε να λειτουργεί πυροσβεστικά όποτε το κόμμα (τζαι μάθκια σας!) τον έχει ανάγκη!

Αριστερό Μπακ

Πάμπης Κυρίτσης:  Εκ των αγαπημένων παιδιών της κινέζικης κερκίδας γνωστός και με το χαϊδευτικό «εργατοπατέρας». Οι γνώσεις που απεκόμισε στη γραμμή άμυνας του εργαζομένου λαού ως  Δημοκρατικός Ισόβιος Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ (Δ.Ι.Γ.Γ.Π.Ε.Ο),  αναγκάζουν τον Τόνι Σαβέφσκι να του εμπιστευθεί την θέση του αριστερού μπακ.

Αμυντικό χαφ

Σταύρος Μαλάς: Άγνωστος, άσημος, πρώην υπουργός υγείας με άγνωστη προϋπηρεσία μάλλον στο πουθενά και λίαν προσφάτως επιλογή ήττας του ΑΚΕΛ στις προεδρικές εκλογές αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του στο ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τους λόγους για τους οποίους ο τεχνικός της ομόνοιας του εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι σχετίζετε με την πάγια τακτική του κόμματος (τζαι τα μάθκια σας λέμε!!!!!) να «κανονίζει» τα δικά του παιδιά στους διάφορους βραχίονες του κόμματος (τζαι μάθκια σας…). Η ομάδα των έγκριτων ρεπόρτερ της ιστοσελίδας μας ελέγχει την αξιοπιστία των πληροφοριών.

Επιτελικό Χαφ

Άντρος Κυπριανού: Κλασσικό δεκάρι. Ο Σκοπιανός τεχνικός βλέποντας με πόση χάρη και σοβιετική μαεστρία ο Άντρος Κυπριανού «εξελέγηκε» (δημοκρατικά πάντα) από την εξωτερική μετά από «πάσα» της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ στη θέση του Γενικού Γραμματέα, θα του εμπιστευθεί την καίρια αυτή θέση της γραμμής του κέντρου πίσω από τα «κανόνια» της πράσινης επίθεσης.

Δεξιό χαφ

Νεοκλής Συλικιώτης: Γνωστός στον λαγουδόκοσμο της ομόνοιας ως «Γεωτρύπανο» ο Συλικιώτης θα αναλάβει το καθήκον της διάτρησης της αμυντικής μας γραμμής.

Αριστερό χαφ

Γιώργος Λουκαϊδης: Από τις ακαδημιές του ΑΚΕΛ, ξεπήδησε ένα ανερχόμενο πολιτικοποδοσφαιρικό ταλέντο, ο Γιώργος Λουκαϊδης. Ένθερμος υποστηρικτής του κόμματος (τζαι τα μάθκια σας!) και της ομόνοιας, φλογερός αριστερός, δεν θα μπορούσε να λάβει άλλη θέση από αυτή του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ χαφ. (Τζαι ας ετόλμαν να διαφωνήσει ο Σαβέφσκι).

Κεντρικό επιθετικό δίδυμο

«Αριστερός» κεντρικός επιθετικός:  Δημήτρης Χριστόφκιας: Το ερυθρό αστέρι της ομάδας, το κανόνι της ομόνοιας, ο «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ» ή «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ» της άμυνας των αντιπάλων. Εκτοξεύει ΕΚΡΗΤΙΚΑ σούτ, είναι γρήγορος, επίμονος, δεν δέχεται δεύτερη κουβέντα και ΕΚΤΕΛΕΙ εν ψυχρώ. Η φήμη του εξαπλώθηκε στο παγκόσμιο όταν μετά από εκτέλεση πέναλτι σε οικογενειακό διπλό, η μπάλα έφυγε από τα πόδια του με τόση δύναμη και προσγειώθηκε σε στρατιωτική βάση στο Μαρί προκαλώντας την μεγαλύτερη έκρηξη που σημειώθηκε ποτέ εν καιρώ ειρήνης. Μάλιστα όταν ερωτήθηκε πως  νιώθει για αυτό του το ρεκόρ δήλωσε «Μα εν τζαι έξερα ότι ήταν το Μαρί τζιαμε! Αν το έξερα μάνα μου ενα έπαιρνα μεγαλλύτερη φόρα να μεν αφήκω τίποτε όρθιο».

Ντερβίς Έρογλου: Ο αγαπημένος συμποδοσφαιριστής του Χριστόφκια. Η χημεία μεταξύ τους δημιουργεί αναστάτωση στις κλειστές και ανοικτές άμυνες τύπου «οδόφραγμα». Από τις σπάνιες περιπτώσεις κεντρικού επιθετικού δίδυμου που ο ένας συμπληρώνει τα κενά του άλλου.

Μ’αυτά και μ’αυτα φθάσαμε αισίως στη μεγάλη μέρα. Σε λίες ώρες η ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ μας διά σημαντικό αγώνα… Κανένας μας δεν τζοιμάτε τζαι όσοι τζοιμούνται εν τζείνοι που εφυρτήκαν του ποτού. Χιλιάδες Ανορθωσιάτικες ψυχές απόψε ζούν σε ρυθμούς derby. Η Στήλη, παρά τους έντονους τόνους που έχει ορισμένες φορές ελπίζει να διεξαχθεί ένας αγώνας σε αθλητοπρεπή πλαίσια και είμαστε σίγουροι ότι οι οπαδοί της ομάδας μας θα συμπεριφερθούν κόσμια και όπως αρμόζει στην ιστορία και το όνομα της ομάδας μπλα μπλα μπλα μπλα…… Ολάν πάμε να τους ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ χωρίς σάλιο, τζαι να τους τσαλαπατήσουμε τζαι να τους πέψουμεν κλάμοντας που τζιαμέ που εννα έρτουν. ΝΤΟΥ ΡΕ! ΝΤΟΥ ΡΕΕΕ!!!!!!! ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!!! ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ ΑΡΡΩΣΚΙΑ ΡΕ! ΧΑΝΝΟΥΜΕΝ, πασχουμεν, είμαστε σχιζοφρενοβλαβείς ούλλοι μιτσίοι μεγάλοι ρε, έρκουνται αεροπλάνα τζαι βαπόρκα που ταις Ελλάδες τζαι ταις Αγγλίες, εννα κατεβεί η προσφυγιά συλλόβρονη αύριο στο ΝΑΟ να μεν μπορείτε να πείτε ΜΑΝΑ. Που να πάτε στ’αναθθεμαν τζαι να φκάλετε ζάρτιλο τζαι ζίλικουρτι σείς τζαι το κόμμα σας ρε ΡΙΦΚΙΑ.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ  – ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥ.ΦΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ