Ανεβαίνει ο ΑΠΟΕΛ και είναι ικανοποιημένος

Όλα καλά με την διαιτησία σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Αφού στις 24 Δεκεμβρίου με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε πως η υπομονή με τους Κύπριους διαιτητές έχει εξαντληθεί και πως δεν πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους σίγουρους ότι θα τους ορίσουν και πάλι την επόμενη αγωνιστική, σήμερα… τρεις βδομάδες αργότερα όλα αποκαταστάθηκαν και δεν υπάρχει καμία αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Αυτό δήλωσε με άλλη μια σοβαρή τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΚΟΠ χθες στο σεμινάριο των διαιτητών. Όπως φαίνεται, έχει «δίκαιο» αφού, το αγαπημένο του ΑΠΟΕΛ ξεπερνάει την κρίση, το οφσάιντ με τον Άρη δεν δόθηκε άρα δεν υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος και στα επόμενα παιχνίδια θα ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί για να επαναφέρουν την ομάδα του σε τροχιά τίτλου εκεί που νομίζει ότι αξίζει, εκεί που το έχουν κάθε χρόνο με οποιοδήποτε τρόπο.

Τόσο ικανοποιημένος έμεινε από το αποτέλεσμα των διαιτητών που ανέφερε: «Οι συνθήκες σήμερα είναι διαφορετικές. Είδαμε καλύτερες διαιτησίες και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την προσπάθεια των διαιτητών μας»

Τα σχόλια αν και περιττεύουν, δικά σας!

koutsokoumnisO Κάφρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ