Με τη μάππα χαμέ

Μετά το νέον ευρωπαϊκόν στραπάτσον μέστο κατακαλότζαιρον, πολλοί που μας εφοούμαστουν ότι το δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με τα δκυο ντέρμπυ με hohoes τζαι πουρλόττο azzuro (ντάξει, τούτον εν το λαλείς τζαι ντέρμπυ), ήταν να κάμει τα πράματα ακόμα σhειρόττερα. Ευτυχώς εδιαψευστήκαμεν.

Τούτον βέβαια, εν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνουμεν τζαι πάνω μας. Η ομάδα έσhει αδυναμίες, οι οποίες χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Αν μη τι άλλον, τούτες οι δκυο μεγάλες νίκες διούν τζαι χρόνον στον προπονητήν να δουλέψει, δκιώχνοντας που πάνω του αρκετήν πίεσην (παρεμπιπτόντως, τα πρώτα δείγματα του Γιώρκου Κωστή εν θετικά – δαμέ εκατάφερεν τον Κάλβο να κάμει ττάκλιν!). Ας κρατήσουμεν τη μάππα χαμέ λοιπόν τζαι να μεν λαλούμεν μεγάλες κουβέντες, διότι θυμούμαστεν τι επάθαμεν πέρσι.

Το άλλο ενθαρρυντικό της νικηφόρας εκκίνησης στο πρωτάθλημα (εν τω μεταξύ εν μας είπαν ποιος εν να ‘ν’ ο χορηγός του φέτος, ήταν της καλής Λαϊκής οξά της κακής;) εν το ότι κουτσά-στραβά εν να ζεσταθεί τζαι νάκκον ο πολύπαθος (κυρίως που την κκελλέν του) κόσμος μας. Η ατμόσφαιρα στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος ήταν αρκετά ζεστή στο «ΠΑΠ» τζαι η συνέχεια πρέπει να ‘ν’ ακόμα πιο δυναμική.

Αλλοίμονο!

Βέβαια, εμείς οι Ανορθωσιάτες εν τζαι κάμνουμεν χωρίς λλίον διχασμόν. Άμαν εν έσhει ίντριγκαν, αρρωστούμεν. Έτσι λοιπόν, μετά το match με τους hohoes, γίνεται μια έντονη συζήτηση στα ίντερνετ για το θέμα των φωτοβολίδων. Οι μεν οργανωμένοι λαλούμεν ότι εν να άφκουμεν όσες φορές δικαιούμαστεν για να μεν φάμεν κεκλεισμένων, εκφράζοντας διαφωνία στον κανονισμό. Προσωπικά, εν μας αδικώ.

Τζαι αν ήμουν διοικητικό στέλεχος σε οποιοδήποτε που τα πέντε δημοφιλέστερα σωματεία στην Κύπρο, ήταν να πάω στην ΚΟΠριά τζαι να απαιτήσω αλλαγή του κανονισμού. Τα περί προκήρυξης του πρωταθλήματος που «εν αλλάσσει», εξανακούσαμεν τα τζαι είδαμεν τα να παραβιάζονται -συγγνώμη, τροποποιούνται- πολλάκις. Ας καθιερωθεί η ελεγχόμενη χρήση, να τελειώνει τούτη η ιστορία.

Οι υπόλοιποι λαλούν ότι τιμωρούμεν τον Σύλλογον. Έσhετε τζ’ εσείς τα δίκια σας, όσον αφορά την επιβολή χρηματικών ποινών. Αλλά στο τέλος της ημέρας, τον Σύλλογον εν η δικαστική της ΚΟΠριάς που τον τιμωρεί, βάσει του προαναφερθέντος απαράδεκτου κανονισμού. Οι φωτοβολίδες διούν έναν άλλο χρώμα στες κερκίδες τζαι ξεσηκώνουν τον κόσμο. Ακόμα τζαι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν το (βλέπε σχετικήν ανάρτησην του Οχαγιόν στο Instagram).

Αντί λοιπόν, να καθούμαστεν να προσπαθούμεν να πείσουμεν ο ένας τον άλλον ποιος έσhει παραπάνω «δίκαιο», ας στρέψουμεν την πίεση μας τζαμέ που πρέπει.

ΥΓ: Προς Ιωνάν: Ε παλιολαστιχάρη, εν υπουργό Δικαιοσύνης που σε εβάλαν, όι υπουργόν αποελ. Έξι συλλήψεις οπαδών μας για άναμμα φωτοβολίδας στο ματς με τους hohoes, εκ των οποίων ένας εν ήταν καν γήπεδο τζαι ένας άναψεν την έξω που το «ΠΑΠ»! Είμαι περίεργος αν θα συλληφθεί κάποιος που το Τσίρειο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ