Προσοχή! Να μην τριτώσει το κακό!

Ένα καθόλου θετικό στατιστικό, προκύπτει από την προϊστορία των αναμετρήσεων για τα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, η Ανόρθωση αγνοεί τη νίκη στη 14η αγωνιστική, εδώ και δύο χρόνια, με την ομάδα μας να αριθμεί δύο διαδοχικές ήττες σε εκτός έδρας ντέρμπι.

Τον Δεκέμβριο του 2013 στο ΓΣΠ, η Ανόρθωση σε ένα ρεσιτάλ του διαιτητή της αναμέτρησης, Αντώνη Χριστοδούλου, ηττήθηκε με 3-2 από την Ομόνοια.

Πέρσι, πάλι εκτός έδρας με την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Ζ, η Ανόρθωση πολύ κατώτερη των προσδοκιών που γέννησε η νίκη επί της Ομόνοιας, μια βδομάδα προηγουμένως, έχασε από την ΑΕΚ με 1-0.

Στα θετικά μπορεί να καταγραφεί και το γεγονός, πως το παιχνίδι δεν αποτελεί το τελευταίο πριν τα χριστούγεννα, κάτι που ίσχυε στις πιο πάνω περιπτώσεις.

Τελευταία νίκη για την Ανόρθωση στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής, χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2012, οπότε και κέρδισε την Α.Ε.Π στο Παφιακό με 0-2.

https://www.youtube.com/watch?v=TlcRHEfPdJ0

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ, το είπαμε και θα το ξαναπούμε, είναι το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο. Ας μην μας ξεγελά η θέση των Λεμεσιανών, αν δεν δείξουμε τη δέουσα σοβαρότητα και να πιάσουμε καλά στάνταρ απόδοσης, δεν φεύγουμε με τη νίκη από τη Λεμεσό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ