Εβδομάδα Γκέφλε

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την ομάδα μας, εν όψει της προετοιμασίας για τον αγώνα της Πέμπτης στη Σουηδία απέναντι στη Γκέφλε στον επαναληπτικό του 3-0 του Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι ποδοσφαιριστές μας θα προπονηθούν σήμερα και αύριο σε τεχνητό χλοοτάπητα, και ακολούθως την Τετάρτη το πρωί θα αναχωρήσουν για τη Σουηδία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονηθούν στο γήπεδο του αγώνα.

Όπως σας αναφέραμε, το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, με τη χρήση του τεχνητού χλοοτάπητα κάτι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές μας δεν είναι εξοικειωμένοι. Για το λόγο αυτό, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων καταστάσεων, το διήμερο αυτό οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιηθούν σε τέτοιο γήπεδο.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα μας δίνει τεράστιο πλεονέκτημα πρόκρισης, αλλά απαιτείται σοβαρότητα από όλους για να ολοκληρώσουμε ότι αρχίσαμε την προηγούμενη Πέμπτη. Αν δεν παρουσιαστούμε σοβαροί, τότε τίποτε δεν αποκλείεται. Ας θυμηθούμε τον επαναληπτικό με τη Γκάγκρα πριν δύο χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ