«Κάτι παιδιά αλλιώτικα…(Έναρξη εγγραφών και πώλησης διαρκείας)»

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ενημερωτικό Δελτίο 02.07.2024

𝚬𝚴𝚨𝚸𝚵𝚮 𝚬𝚪𝚪𝚸𝚨𝚽𝛀𝚴 𝚱𝚨𝚰 𝚷𝛀𝚲𝚮𝚺𝚮 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴 𝚫𝚰𝚨𝚸𝚱𝚬𝚰𝚨𝚺 𝟐𝟎𝟐𝟒-𝟐𝟎𝟐𝟓

Ξεκινούν άμεσα οι επετειακές εγγραφές για τα 30 Χρόνια MAXHTEC και ταυτόχρονα η έκδοση των εισιτήριων διαρκείας. Μια ιδιαίτερη χρονιά από πολλές απόψεις η φετινή και καλούμε τον κόσμο να υπερβεί για ακόμα μια φορά τα όρια του δείχνοντας και πάλι τον δρόμο. Θέλουμε φέτος η Νότια εξέδρα να σφύζει από νεολαία, να γίνουμε για ακόμα μια φορά ο 12ος παίχτης σε μια χρονιά που θα το χρειαστεί η ομάδα όσο τίποτε άλλο. Στηρίζουμε την ομάδα σε μια ελκυστική τιμή συνολικά στα €150 για όλους τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου εγγραφή μέλους, εισιτήριο διαρκείας και η κάρτα blue & white. Αναλυτικά :

Εγγραφές Μελών 2024-2025

Την φετινή χρονιά λόγω και της συμπλήρωσης των 30 χρόνων οι εγγραφές μελών πέραν της κάρτας μέλους συμπεριλαμβάνουν Φανέλα και Κασκόλ στην τιμή των €30.

Εισιτήρια Διαρκείας 2024-2025

Φέτος μια τροποποίηση που αφορά την Νότια εξέδρα είναι η ονομασία του εισιτηρίου διαρκείας με την επωνυμία MAXHTEC και η συμπερίληψη του λογότυπου μας στην κάρτα. Η τιμή στην Νότια θα είναι ενιαία στα €100 και με την ενσωμάτωση της υποχρεωτικής πλέον blue & white να ανέρχεται στα €120. Να σημειώσουμε ότι όσοι δεν γίνουν κάτοχοι διαρκείας θα κάνουν την blue & white με την αγορά του 1ου εισιτηρίου τους.

Στα διαδικαστικά οι εγγραφές και τα διαρκείας θα γίνονται σε όλους τους συνδέσμους μας ανά το παγκύπριο ακόμα και με την επιλογή των 2 δόσεων. Για μέρες, ώρες και χώρους λειτουργίας θα ενημερωθείτε από τα κλιμάκια. Επίσης δίνουμε το δικαίωμα σε όσους το επιθυμούν να εγγραφούν και να κάνουν το διαρκείας τους μέσω της ιστοσελίδας μας στον πιο κάτω σύνδεσμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

Υ.Γ. Σημειώνουμε ότι όσοι έχουν ήδη προπληρώσει το πρόγραμμα “Άτλας” στα €100, όταν θα επισκεφθούν κάποιον από τους συνδέσμους να το πληρώσουν να δηλώνουν το όνομα τους και αν επιβεβαιώνεται τότε θα πληρώνουν μόνο την διαφορά. Όσοι θα το κάνουν διαδικτυακά, παρακαλούμε όπως στείλετε email στο [email protected] και θα τακτοποιηθεί.

Υ.Γ. 2 Παιδικά διαρκείας για παιδιά από 14 και κάτω μόνο στο Anorthosis Official Store.

“Τραγουδάμε για την προσφυγιά, 𝜫𝜤𝜮𝜯𝜜”

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵 ⚪️

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ