Ιδιαίτερη διαχείριση o Οκριασβίλι

Την ανάγκη να διαχειριστεί σωστά η ομάδα μας τους τραυματισμούς του Τορνίκε ανέφερε σε δηλώσεις του ο Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πηλακούτας για τον Οκριασβίλι, στο πλαίσιο των δηλώσεων του στον Super Sport FM 104.0.

Τι γίνεται με τον Οκριασβίλι, ποια είναι η κατάσταση του; «Πήραμε την αναφορά και την ενημέρωση από τους γιατρούς της Εθνικής Γεωργίας. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλά περιμένουμε τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Κύπρο και να μας αποσταλούν τα αποτελέσματα του MRI για να κάνει και το δικό μας ιατρικό τιμ τις εξετάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι δεν εμπιστευόμαστε τους Γεωργιανούς. Αναλόγως θα ενημερωθεί και ο προπονητής».

Είναι πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς έτσι; «Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση τέτοιος τραυματισμός για τον τρόπο που θα μπει σε φουλ ρυθμό. Είχε και τραυματισμό στην προετοιμασία, δεν είχε πολλές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια και πρέπει να τον διαχειριστούμε σωστά».

Έδειξε ότι όταν είναι υγιής και στην μέρα του μπορεί να κάνει την διαφορά ο Οκριασβίλι: «Έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει αρκετά. Προέχει τώρα να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα τραυματισμού».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ