Επιπλέον εισιτήρια στην Ομόνοια – Μεγαλύτερη φετινή προσέλευση»

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας για το επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια και την κίνηση της διοίκησης να παραχωρήσει περισσότερα εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.


Μετά από καιρό ετοιμάζεστε να παίξετε ξανά και μάλιστα ένα ντέρμπι:

«Θα κλείσει ένα 20ημερο από την τελευταία αφορά που δώσαμε επίσημο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, έναν ποιοτικό αντίπαλο. Είναι ντέρμπι κορυφής, ξέρουμε τις δυσκολίες και σκεφτόμενοι όλα αυτά θα δουλέψουμε για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Θέλουμε να δείξουμε συνέχει και συνέπεια».

Για τον κόσμο:

«Προπωλήθηκαν λίγο περισσότερα από χίλια εισιτήρια. Είναι κοντά στις 4 χιλιάδες και τα εισιτήρια διαρκείας. Θα έχουμε την μεγαλύτερη προσέλευση».


Γιατί θα πάρουν 1040 εισιτήρια οι φίλοι της Ομόνοιας και όχι 900 όπως σε προηγούμενα χρόνια;

«Θεωρήσαμε ότι λόγω και του κόσμου της Ομόνοιας σε σχέση με άλλες ομάδες θα έπρεπε να δώσουμε λίγα περισσότερα εισιτήρια πάντοτε μέσα στα όρια της ασφάλειας. Θεωρούμε ότι το ίδιο θα γίνει και από πλευράς Ομόνοιας όταν θα ταξιδέψουν οι φίλοι της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ».

Για την ανακοίνωση που εκδώσατε για τους τραυματισμούς των τερματοφυλάκων της Ομόνοιας:

«Ήταν μετά λύπης μας που ενημερωθήκαμε αρχικά για τον Ουζόχο που έπαιξε και στην ομάδα μας και μετά για τον Παναγή που είναι ο τερματοφύλακα της Εθνικής μας. Είναι κρίμα για τον κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτό το πράγμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ