Οι εντυπώσεις που κερδήθηκαν, η παραίτηση με αιχμές, η μη παραδοχή και το email που περιμένουμε…

Την παραίτηση του υπόβαλλε την Κυριακή ο πρόεδρος Λοΐζου. Κάτι που έγινε δεκτό με ικανοποίηση μιας και δεν υπήρχε εναλλακτικό πλάνο, ενώ δεν ενέπνεε πως μπορούσε αυτό να βρεθεί.  Ο πρόεδρος όμως έπρεπε καταρχήν να τεκμηριώσει την ομιλία του στη Γ.Σ. Ομιλία που όπως φαίνεται αποδεικνύεται πως ήταν απλά προϊόν κινδυνολογίας και επιδίωξε και πέτυχε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ανάφερε ετεροχρονισμένα άρα λανθασμένα στοιχεία για το περιβόητο MoU, ενώ προχώρησε και στην επιλεκτική αποκάλυψη ενός μόνου στοιχείου από το email που του είχε σταλεί. Απόρροια αυτού η άκρατη κινδυνολογία που επικράτησε λίγες ώρες μετά και έφερε αναστάτωση στον κόσμο. Όφειλε ο πρόεδρος Λοΐζου, να ακολουθήσει έστω και εκ των ύστερων το δρόμο που ακολούθησε ο κ. Γιωρκάτζιης κατά την ομιλία του, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, με αληθή στοιχεία και ουσιαστική ενημέρωση της ολότητας του κόσμου.

Παράλληλα μπορεί να εξεδήλωσε πρόθεση παραίτησης την Πέμπτη, ωστόσο αυτό δεν το οδήγησε ενώπιον της Γ.Σ προς ψήφιση, μένοντας στην εξαγγελία. Ωστόσο 3 μέρες αργότερα και με επιστολή παραιτήθηκε αφήνοντας σαφείς αιχμές πως το κάνει για χάριν των συζητήσεων με τον Χρήστο Πουλλαΐδη, απόρροια έμμεσου εκβιασμού. Καμία παραδοχής ευθύνης και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ναι ο πρόεδρος είχε αγνές προθέσεις, κανείς δεν του καταλογίζει το αντίθετο, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και στα καθήκοντα της θέσης και του θεσμού που υπηρετούσε.

Δεκτή αφενός η θέση του προέδρου, αφετέρου όμως προηγήθηκαν πολλά άλλα που έπρεπε να λογοδοτήσει και να είχε ήδη παραιτηθεί. Μακριά από υπαινιγμούς και με ειλικρίνεια. Η αποτυχία είναι μέρος του παιχνιδιού. Το γεγονός πως δεν έγινε επαρκής έλεγχος στον Παντελή είναι δεδομένο. Δεν υπήρξε καμία παραδοχή από μέρους του, ούτε από το Δ.Σ μένοντας απλά σε δικαιολογίες. Ωστόσο η συμφωνία διαχείρισης αναφέρει ρητά πως η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλλει στο σύλλογο κάθε τέλος του Μάη, το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς και αυτά να εγκρίνονται από το σύλλογο και να είναι ισοσκελισμένα.

Επίσης όφειλε έστω και στην επιστολή παραίτησης του, να προχωρήσει και στην αποκατάσταση της κινδυνολογίας αλλά και της παραπληροφόρησης που προέκυψε μέσω της ομιλίας του στη Γ.Σ. Τα εν οίκω μη εν δήμω, ωστόσο η ομιλία του προέδρου  στη Γ.Σ αυτούσια την ίδια στιγμή έγινε εν δήμω, προκάλεσε ανησυχίες και εν δήμω δεν έγιναν τα αληθή στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Γιωρκάτζιης για τις διαπραγματεύσεις. Ελπίζουμε σύντομα ο κ. Λοΐζου να παρουσιάσει τα επικαιροποιημένα στοιχεία αλλά και να αποκαλύψει ολόκληρο το email προς αποκατάσταση της αλήθειας, όπως ζήτησε η πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη αλλά και όπως οφείλει για αποκατάσταση της κινδυνολογίας, γιατί το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελεί για όλους πέρα από το σπίτι μας και ένα άκρως ευαίσθητο σημείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ