Αντικατάσταση Προέδρου Συλλόγου (Τι λέει το Καταστατικό)

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, σε περίπτωση παραίτησης του Προέδρου από το αξίωμά του, όπως έγινε με τον Λοΐζο Λοΐζου, αυτός αντικατίσταται από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, δηλαδή τον Τάσο Αναστασιάδη.

Εάν τώρα και ο Τάσος Αναστασιάδης παραιτηθεί, τότε θα τον αντικαταστήσει ένας από τους τέσσερις Αντιπροέδρους, όπως θα αποφασίσει το ΔΣ του Συλλόγου. Θυμίζουμε ότι οι τέσσερις Αντιπροέδροι του Συλλόγου είναι οι Μιχάλης Χατζηπαντέλα (Πρόεδρος της εταιρείας), Μάμας Πατέρας, Χρίστος Χατζηστεφάνου και Τάσος Κύζας.

Σε περίπτωση που μαζί με τον Πρόεδρο ακόμα τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής του Συλλόγου παραιτηθούν, τότε πάμε σε εκλογές για ολόκληρο το συμβούλιο σε 15 μέρες. Τα άλλα μέλη της εκτελεστικής πέραν του Προέδρου, Αναπληρωτή και Αντιπροέδρων είναι οι Εκτελεστικός Σύμβουλος Μιχάλης Βασιλείου και Οικονομικός Σύμβουλος Κώστας Γιωρκάτζης.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται συνεδρία του ΔΣ όπου θα μάθουμε εάν θα έχουμε και νέες παραιτήσεις για να πάμε σε εκλογές ή συνεχίζουμε με το παρόν ΔΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ