Καετάνο στο Anorthosis24: «Στην Ανόρθωση βρήκα άλλη μία οικογένεια…»

Δεύτερη χρονιά για την Τζουλιάνα Καετάνο στην ομάδα μας, που συνοδεύτηκε με το τρεμπλ, με την 31χρόνη Βραζιλιάνα ακραία να πραγματοποιεί μία εκπληκτική χρονιά με αποκορύφωμα την ανάδειξη της, σε MVP του τελικού. Η Τζουλιάνα δηλώνει ικανοποιημένη στην ομάδα μας, τονίζοντας εμφαντικά πως την Ανόρθωση βρήκε άλλη μία οικογένεια.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα μας δήλωσε η Τζουλιάνα Καετάνο:

Τζουλιάνα, συγχαρητήρια για μια καταπληκτική σεζόν με την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Αυτή την χρονιά, με την Πετοσφαιρική Ομάδα Γυναικών τα πήρατε όλα! Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αναδείχθηκε επίσης MVP στον τελικό Κυπέλλου!

«Ευχαριστώ πολύ! Δουλέψαμε σκληρά, και προσπαθήσαμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο. Όσο για το βραβείο MVP, ευχαριστώ την Ομάδα και τα κορίτσια που με βοήθησαν να πάρω αυτή τη διάκριση στον Τελικό.»

Κατάγεσαι από την Βραζιλία! Πώς κατέληξες στην Κύπρο? Είναι η δεύτερη σου χρονιά εδώ, αυτό σημαίνει ότι είσαι ευχαριστημένη;

«Ναι, είμαι πολύ μακριά από την Βραζιλία, αλλά είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο που είναι από την Ελλάδα και ζούσαμε 5 χρόνια στη θεσσαλονίκη, όπου αγωνιζόμουν στον Άρη Θεσσαλονίκης. Είχαμε αρκετές προτάσεις αλλά αυτή της Ανόρθωσης, και το πως οι άνθρωποι της μας πλησίασαν, βοήθησαν στο να πάρω την απόφαση να έρθω στην Ομάδα. Είμαι ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, γιατί βρήκα άλλη μια οικογένεια!»

 Μπορείς να κάνεις σύγκριση της προηγούμενης χρονιάς, με αυτήν που μόλις τέλειωσε? Ποιαν απόλαυσες περισσότερο;

«Δεν μπορώ να συγκρίνω τις δύο χρονιές γιατί δεν χάσαμε το πάθος να παίξουμε για όλους τους στόχους και τα τρόπαια, όμως κάθε χρονιά είχε τις δικές της συγκινήσεις και συναισθήματα.»

Ήταν εύκολη χρονιά για σένα και την Ομάδα σου; Τι προβλήματα αντιμετωπίσατε;

«Δεν ήταν εύκολη σεζόν, ειδικά φέτος για εμάς. Είχαμε και την ατυχία να υπάρχει ζημιά στο γήπεδο, και να αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε τριγύρω γήπεδα για προπονήσεις και αγώνες. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε κάποιους τραυματισμούς αλλά αυτό δεν εμπόδισε εμάς τα κορίτσια να κάνουμε το καλύτερο για την Ομάδα. »

Πόσες ώρες προπονείσαι κάθε μέρα; Είναι εύκολη  η ζωή για μιαν επαγγελματία πετοσφαιρίστρια;

«Κάθε μέρα μαζί με το γυμναστήριο, κάνω 3,5 ώρες προπόνηση. Δεν είναι εύκολο να είσαι επαγγελματίας αθλητής. Αυτό είναι σε όλα τα σπορ. Πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε λεπτό της προπόνησης και των αγώνων σου.»

Τι έχεις να πεις για τον προπονητή σου στην Ανόρθωση; Έχετε καλή συνεργασία;

«Θέλω να πω ένα «Ευχαριστώ» στον προπονητή μου τον Αλεξάντερ για το πόσο επαγγελματίας είναι. Αυτό το treble που κάναμε είναι όλο πάνω του. Είναι το μυαλό της Ομάδας μας. Συνεργαζόμαστε άψογα και υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας!»

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

«Τώρα είναι περίοδος που πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο και να χαρούμε τις κατακτήσεις μας. Και μετά να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον».

Θέλεις κάτι να προσθέσεις;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αδάμο Μοντάνιο, και όσους εμπλέκονται στο Γυναικείο τμήμα, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ανόρθωση, να δείξω τις ικανότητες μου και να αποδείξω σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν ότι μπορώ να κερδίσω όλους τους στόχους! »

Σε ευχαριστούμε πολύ, κάθε επιτυχία στη ζωή σου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ