«Υπάρχει μεγάλη δίψα…»

0
0

Υπάρχει μεγάλη δίψα στην ομάδα τη φετινή χρονιά, ήταν ένα από τα σχόλια του Γιώργου Κυριάκου, σε δηλώσεις του, που έκανε στη σελίδα μας, σχετικά με το προηγούμενο παιχνίδι αλλά και τη βελτίωση που μπορεί να επιτύχει η ομάδα μας.

Το σχόλιο του για το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΜΕΚ Καψάλου;

«Η ΑΜΕΚ Καψάλου είναι μία ομάδα η οποία πάντα μας βάζει δύσκολα. Ευτυχώς η ομάδα έπαιξε καλό φούτσαλ κατά διαστήματα και καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Σίγουρα κρατάμε τη θέληση και τη σοβαρότητα που είχαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι εμφανές υπάρχει μεγάλη δίψα για τη φετινή χρονιά και είμαι σίγουρα πως αυτό θα συνεχιστεί. Επίσης σιγά σιγά μπαίνουν όλο και περισσότεροι παίκτες στην ομάδα και με την επιστροφή των τραυματιών μας, αναμένω μεγάλο ανταγωνισμό για τους παίκτες που θα αγωνίζονται».

Για τη βελτίωση που μπορούμε να περιμένουμε ανάφερε:

«Αδυναμίες υπάρχουν μιας και βρισκόμαστε στην αρχή αλλά με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε βελτίωση. Ακόμη δεν παίζουμε σε ψηλές εντάσεις σε μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχουν και οι αναμενόμενοι αυτοματισμοί, αλλά είμαι σίγουρος δεν είμαστε πολύ μακριά από το να το πετύχουμε αυτό».

 

Previous articleΗ νέα ομάδα του Γκάντσεφ
Next articleΠρόεδρε, στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;