Πρόεδρε, στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Από τον Γενάρη του 2017 που ανάλαβε την προεδρία ο Αντρέας Παντελή, από αυτή την ιστοσελίδα σπάνια του ασκήσαμε σοβαρή κριτική.  Αναγνωρίσαμε ότι σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας όπου κανένας δεν αναλάμβανε για 2-3 μήνες, πήρε τα ηνία. ΟΜΩΣ, αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι άλλοθι για πάντα.

Τα τελευταία δυο χρόνια, έγιναν πολλά στα οποία κλείσαμε όλοι τα μάτια.  Ξέρουμε ότι θα έρθουν ανεπιτυχή αποτελέσματα, ότι θα γίνουν άστοχες μεταγραφές, ότι θα γίνουν λάθη ακόμα και βλακείες από μια διοίκηση.  Όμως τελευταία σάμπως έχουν παραγίνει!

Περάσαμε στο ντούκου την 6άρα από τον Απόλλωνα στο κύπελλο διότι είπαμε δεν είχαμε ομάδα.  Όχι όμως για 6!

Πόσα αριστερά μπακ ήρθαν και δεν ήρθαν τα τελευταία δυο χρόνια;  Έχουμε και λέμε, αφήσαμε πέρσι το καλοκαίρι να περάσει ασχολίαστος ο Kvesic.  Ο οποίος υπόγραψε τραυματίας και μετά τον πληρώσαμε μια γενναία αποζημίωση για να μας αδειάσει τη γωνιά.

Φέτος σπάσαμε το ρεκόρ με τρεις παίχτες!

Ήρθε ο Laszlo Sepsi και έφυγε χωρίς να καταλάβει κανείς τι έγινε.  Ήρθε ο Ιasmin Latovlevici, μας είπε «γεια» και έφυγε.  Ανακοινώθηκε δανεικός ο Mihaly Korhut από τον ίδιο τον Αντρέα Παντελή στους δημοσιογράφους στα Τίρανα, ναυάγησε μετά τον αποκλεισμό δήθεν γιατί δεν τα βρήκε ο ίδιος με την ομάδα του, ξαναήρθε Κύπρο μετά από ένα μήνα και τελικά έφυγε χωρίς να υπογράψουμε!

Στο μεταξύ είχαμε υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο με τον Ρόνι Λέβι.  Γιατί;  Μας πίεζε κανείς;  Ο Λέβι ήταν ήδη στην ομάδα για σχεδόν δύο χρόνια.  Πολύ αισιόδοξο σενάριο να μείνει προπονητής για τέσσερα χρόνια σε ομάδα της Κύπρου!

Αλλά ας πούμε ότι η διοίκηση τον εμπιστεύτηκε και του έκανε κλειστό διετές.  Γιατί τον έδιωξε μόλις την τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα;  Με την λογική της θα έπρεπε να τον στηρίξει ως το τέλος.

Αφού υπόγραψε 2 χρόνια συμβόλαιο, πως δεχόταν η διοίκηση να συζητά ο Λέβι με την Εθνική Ισραήλ για πάνω από ένα μήνα χωρίς να παρεμβαίνει; Να είναι η ομάδα προετοιμασία και το μυαλό του προπονητή να επηρεάζεται από δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα.

Μόλις έφυγε ο Λέβι μας είπαν για 3-4 μισθούς αποζημίωση.  Ο Λέβι σε συνέντευξη είπε ότι δεν συμφωνήθηκε τίποτα και θα μιλήσει ο δικηγόρος του.  Ποια είναι η αλήθεια; Μπορούμε να μάθουμε το ποσό αποζημίωσης;

Πόσο σωστοί ήταν οι χειρισμοί στο θέμα Ντούρις; Είχαμε τον ποδοσφαιριστή κοντά μας, δεν τελειώσαμε το θέμα απόκτησης του θετικά ή αρνητικά από τον Απρίλη – Μάη και στο τέλος αναγκάστηκε ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής να πάνε στη Ρωσία για να μην τον πάρει το ΑΠΟΕΛ.  Αποτέλεσμα;  Αντί 300 πληρώσαμε 600 χιλιάδες!  Άξιζε;

Την ίδια ώρα, ακόμα δεν ξέρουμε πόσα πληρώσαμε για τον Κατσαράβα.  Στοίχησε όντως 200 χιλιάδες όπως λέχθηκε από τη διοίκηση;  Στοίχησε 400 όπως φημολογείται;  Ήρθε δωρεάν όπως αφέθηκε να νοηθεί μέσα από την ανακοίνωση απόκτησης του;  Είχε συμβόλαιο τελικά με την ομάδα του και αγοράστηκε ή ήρθε ελεύθερη μεταγραφή;  Γιατί δεν απαντά κανένας τα ερωτήματα να το ξεκαθαρίσουμε;

Τέλος, το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί έντονα σε κύκλους του Σωματείου το τηλεοπτικό συμβόλαιο 2019-2024.  Είναι αλήθεια ότι έχει δοθεί προκαταβολή;  Πόσα λεφτά έχουν απομείνει για την επόμενη χρονιά;

Θα πρέπει η διοίκηση να ανοιχτεί προς τον κόσμο, να παραδεχτεί κάποια λάθη και να πει κάποιες αλήθειες ώστε να σταματήσει η ενοχλητική μουρμούρα και η επιζήμια εσωστρέφεια που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα και ενισχύεται από τα αρνητικά αποτελέσματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ