«Θέλω να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους»

Χαρούμενη που ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, κατακτήθηκε από την Ανόρθωση, εμφανίστηκε η Κάλια Βασιλείου, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα balla.com.cy.

Η πασαδόρος της ομάδας μας, μεταξύ άλλων εξέφρασε την θέληση της να κατακτήσει και άλλους τίτλους με την ομάδα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα δήλωσε.

Κάλια συγχαρητήρια. Σπουδαίο ξεκίνημα για την Ανόρθωση…

«Ναι έτσι είναι. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, οπόταν όλες προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό σε δύσκολο αγώνα μετά από αρκετό καιρό.Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στο τέλος ευτυχώς λόγω της ψυχραιμίας και της βοήθειας του προπονητή μας, καταφέραμε να πάρουμε αυτό τον τίτλο στα σημεία».

Πως σας βρίσκει η επόμενη ημέρα;

«Είμαστε χαρούμενες και βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Οι στόχοι της Ανόρθωσηςπαραμένουν πάντα οι ίδιοι. Να κατακτούμε όλους τους τίτλους που έχουμε μπροστά μας».

Τι να αναμένουμε; Πως αντιμετωπίζετε το φετινό πρωτάθλημα;

«Δουλεύουμε αρκετά σκληρά και ελπίζω και θέλω να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους.Θα είναι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ήδη οι πλείστες ομάδες έχουν ενισχυθεί με καλές και ξένες παίκτριες και θα είναι πολύ ενδιαφέρον στην πορεία.Λέμε πάντα ότι εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν, αλλά φέτος αυτό ισχύει περισσότερο. Οφέιλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η Ανόρθωση τα τελευταία δέκα χρόνια δεν διακρίνεται στο ποδόσφαιρο. Στην πετόσφαιρα όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα…

«Εμείς θέλουμε να υποσχεθούμε στον κόσμο της Ανόρθωσης ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό. Με σκληρή δουλειά θα κάνουμε τα πάντα για να φέρνουμε καλά αποτελέσματα στο σύλλογο.Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι ένα άλλο κομμάτι και βεβαίως ευχόμαστε κάποτε να βρει τα πόδια του και να γίνει ξανά η «Μεγάλη Κυρία» που είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια και να είναι όλοι ξανά περήφανοι».

Πως είναι η συνεργασία σας με τον προπονητή Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς;

«Είναι η τρίτη σεζόν που τον έχουμε μαζί μας. Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μέρος της επιτυχίας των τελευταίων τριών χρόνων ανήκει στον προπονητή.Μας βοηθά πάρα πολύ και ιδιαίτερα εμείς που είμαστε γυναίκες στον αθλητισμό χρειαζόμαστε την ανάλογη ψυχολογία.Έχει απίστευτη ψυχραιμία και γνώσεις στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε και χθες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ιδιαίτερα στους τελευταίους πόντους».

Είναι παραγκωνισμένο άθλημα η πετόσφαιρα στην Κύπρο;

«Σε κάποιο βαθμό ναι. Η πετόσφαιρα όμως είναι ένα ενδιαφέρον και ομαδικό άθλημα. Εύκολα μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει.Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τον κόσμο να είναι πιο θερμός σε σχέση με πριν που έρχονταν μόνο οι συγγενείς μας. Σίγουρα ο κόσμος θέλει επιτυχίες.Είναι καθαρό όμως άθλημα χωρίς συγκρούσεις και απρόοπτα και δεν θα έπρεπε να είναι παραγκωνισμένο. Έχουμε ακαδημίες αρκετές ομάδες και στην Ανόρθωση βλέπουμε ότι τα ταλέντα προχωρούν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ