«Ο Ρόνι Λέβι δέχεται υπέρμετρα αυστηρή κριτική, η οποία δεν δικαιολογείται»

Για την κριτική που ασκείται στον Ισραηλινό τεχνικό Ρόνι Λέβι και στις φήμες περί κακού κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας, τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Δρ. Κυριακός Γιάγκου στο ΡΙΚ2 που βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα».

Όσον αφορά την κριτική στον Λέβι:

«Ο Ρόνι Λέβι δέχεται υπέρμετρα αυστηρή κριτική, η οποία δεν δικαιολογείται…η πολύ έντονη κριτική μας αδικεί».

«Η κριτική είναι καλόπιστη, είναι καλοδεχούμενη, θέλουμε αυστηρή κριτική, αλλά να είναι στοιχειοθετημένη»

Για τις φήμες περί κακού κλίματος στα αποδυτήρια της Κυρίας:

«Τα αποδυτήρια της Ανόρθωσης δεν είναι κολέγιο θηλέων και Παρθεναγωγείο. Τα αποδυτήρια οφείλουν και πρέπει να είναι στρατώνας. Υπάρχει πειθαρχία, υπάρχουν κανόνες. Υπάρχει ένας που ηγείται στα αποδυτήρια, ο προπονητής και οφείλουν όλοι να υπακούουν. Τώρα αν κάποιος θίγεται γιατί έφαγε κάποια φωνή ή κάποια παρατήρηση, λυπούμαι πολύ, τότε σημαίνει δεν κάμνει για το ποδόσφαιρο»

Για το συμβάν με Ντουγκλάο:

«Κάθε κρούσμα πρέπει να λαμβάνει τη δέουσα προσοχή, τη δέουσα τιμωρία. Είμαστε όμως μια δίκαια διοίκηση, ακούσαμε και τις 2 γνώμες…έχει παραδεχτεί και ο ποδοσφαιριστής το ολίσθημα του. Σε μια οικογένεια υπάρχουν και αυτά».

Για το φετινό ρόστερ:

«Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ, καλύτερο από το περσινό σε επίπεδο ποιότητας και βάθους, γι΄αυτό θεωρούμε ότι χτίσαμε ένα ρόστερ που θα μας πάρει ένα βήμα παρακάτω. Θεωρούμε πως ο προπονητής μας μπορεί να ηγηθεί αυτού του ρόστερ και να το οδηγήσει σε επιτυχίες»

Για τον Ρόνι Λέβι:

«Είναι ένας προπονητής που ξέρει να κρατά αποστάσεις, το να είσαι πολύ κοντά, πολύ φίλος (με τους παίχτες) δεν είναι πάντα καλό…συνειδητά επιλέγει να κρατά κάποιες αποστάσεις, όμως έχει πολύ συχνά κατ’ ιδίαν συζητήσεις, συζητήσεις πέρα από τα καθαρά ποδοσφαιρικά»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ