«Ειμαστε δέσμιοι των αποφάσεων των τηλεοπτικών πλατφόρμων»

Τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας μας στην ψεσινή του παρουσία στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» σχετικά με το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ, την κάρτα οπαδού, τα δρώμενα στα τηλεοπτικά δεδομένα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει άνοιγμα συσπείρωσης προς εξωδιοικητικούς παράγοντες…

Για το πρόγραμμα:

«Ειμαστε δέσμιοι των αποφάσεων των τηλεοπτικών πλατφόρμων…δεν είναι φαινόμενο της φετινής χρονιάς, έχει παρατηρηθεί και τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω κάνουμε ότι μπορούμε με διάφορες ενέργειες να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερο κόσμο στα γήπεδα»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ που ακολουθεί:

«Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την ομάδα, το πρώτο παιχνίδι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, θέλουμε να το συνοδεύσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη. Αυτό που μετρά στο τέλος είναι η νίκη»

Για τη κάρτα οπαδού: 

«Οι ενδοιασμοί και οι ενστάσεις των μεγάλων σωματείων δεν εισακούστηκαν.Αυτή είναι θέση όλων των μεγάλων σωματείων…αυτό είναι ένα αποσπασματικό μέτρο. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι νόμος του κράτους»

Για τη βοήθεια από εξωδιοικητικούς και όχι μόνο παράγοντες:

«Θα θέλαμε όσοι αγαπούν την Ανόρθωση να είναι συνειδητά πιο κοντά και δεν μιλώ μόνο για την οικονομική βοήθεια. Θα θέλαμε όλοι να έρθουν κοντά, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της ομάδας για να αποδείξουμε και εμπράκτως ότι η ενότητα την οποία δηλώνουμε και θέλουμε είναι πραγματικότητα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ