Γιάγκου: «Ανέλπιστες απώλειες αλλά και ανέλπιστοι βαθμοί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο  αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας μας, Κυριακός Γιάγκου. Ο γιατρός μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τον αγώνα με την Πάφο, Τους στόχους της ομάδας, θα τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και τον Δημητρίου.

Για τους στόχους της Ανόρθωσης φέτος:

«Οτιδήποτε καλύτερο από πέρσι είναι ο στόχος»

Για το παιχνίδι με την Πάφο: 

«Ήταν ένα από τα παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε αυτό με την Πάφο. Κατά την διάρκεια ενός μαραθωνίου έρχονται ανέλπιστες απώλειες αλλά από την άλλη θα έρθουν και ανέλπιστοι βαθμοί»

Για τη συμμετοχή Κυπρίων ποδοσφαιριστών: 

«Είχαμε συζητήση από πέρσι αυτό το θέμα, ότι υπήρχε έλλειψη στο κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ της Ανόρθωσης. Προσπαθήσαμε από πέρσι να το ενισχύσουμε».

Για τον Δημητρίου: 

«Ο Δημητρίου είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, από τα σπλάχνα της Ανόρθωσης, ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην πρώτη αγωνιστική».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: 

«Πρέπει να είναι έτοιμοι (οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές) να κερδίσουν τις λίγες ευκαιρίες που θα τους δοθούν γιατί υπάρχει μια πλειάδα ποδοσφαιριστών στο ρόστερ οπότε καταλαβαίνεις ότι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους σε νεαρούς, φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, Κύπριοι είτε όχι, θα δώσει όχι πολλές ευκαιρίες».

«Πέρσι η Ανόρθωση είχε δεχθεί άπειρα πυρά για τη μη χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ