Πέρασε χειρότερα…

Πολύ χειρότερα πέρασε ο Ρόνι Λέβι στον πάγκο της ομάδας μας. Μπορεί ο Ισραηλινός κόουτς να δέχεται από μερίδα οπαδών μας την αμφισβήτηση, ωστόσο οι αντιδράσεις είναι πολύ πιο ήπιες σε σχέση με το παρελθόν.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι με την Ντίλα Γκόρι και τον άδοξο αποκλεισμό στην έδρα μας, είχε προηγηθεί εκτός έδρας νίκη με 0-1. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Ντίλα Γκόρι, έχοντας ισχυρό κίνητρο την πριμοδότηση του Μαμούκα – του μάνατζερ που βοήθησε/μεσολάβησε για τις μεταγραφές Ντούρις και Κατσαράβα – που τότε ήταν οικονομικός παράγοντας στην ομάδα της Γεωργίας, εκμεταλλεύτηκαν τον εφησυχασμό των ποδοσφαιριστών μας και μας έριξαν στο καναβάτσο.

Tότε το κλίμα για τον Ρόνι Λέβι ήταν ιδιαίτερα βαρύ, με τον Σάββα Κάκο να τον στηρίζει και τον Ισραηλινό προσωρινά να αντιστρέφει το κλίμα. Θυμίζουμε την ονειρική πορεία εκείνη της ομάδας, που για 20 αγωνιστικές ήταν αήττητη και κάλπαζε για τον τίτλο, ωστόσο στην πορεία έγιναν ολέθρια λάθη με αποτέλεσμα να χαθεί ένας τίτλος που μέχρι τον Γενάρη φάνταζε σίγουρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ