Λέει πολλά…(56%)

Το αποτέλεσμα με την Λάτσι, δεν ήταν μόνο απογοητευτικό και αποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι, ήταν και απόρροια μίας παντελώς ακίνδυνης Ανόρθωσης.

Οι τρεις επιθετικοί της ομάδας μας που αγωνίστηκα αρχικά αλλά και ο Κατσαράβα που αγωνίστηκε μετά ως αλλαγή.

Δεν έκανε σουτ για γκολ ο Μικελτάντζε, ο Κατσαράβα είχε 2 σουτ το ένα στο στόχο και πιθανότητα επίτευξης γκολ στο 13%, ο Ντούρις είχε 2 σουτ εκ των οποίων κανένα στο στόχο με πιθανότητα επίτευξης γκολ στο 2%, με τον Σισέ να αποτελεί τον πιο επικίνδυνο επιθετικό με τα 2 σουτ προς τον στόχο αθροιστικά να του έδιναν μία πιθανότητα της τάξης του 41% να πετύχει γκολ.

Ως εκ τούτου, όλοι οι επιθετικοί μας μαζί, από τις προσπάθειες τους είχαν συνολικά ένα ποσοστό της τάξης του 56% να πετύχουν γκολ στον επαναληπτικό. Στοιχείο που πρέπει να προβληματίσει μιας παρά το γεγονός πως δημιουργήσαμε λιγοστές προϋποθέσεις αυτές δεν είχαν τις καλύτερες πιθανότητες. Και ως εκ τούτου, αυτό είναι κάτι το ανησυχητικό, μιας και να μη δημιουργάς αξιόλογες ευκαιρίες, θα φέρει δυστοκία στο γκολ. Κάτι που θα πρέπει στον επόμενο μήνα να  βελτιώσει ο Ρόνι Λέβι, αλλά και οι μεταγραφές που θα έρθουν ή να ενσωματωθούν, θα πρέπει να δώσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία που χρειάζεται η ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ