«Σε γήπεδο που θα μοιάζει με βουβό κινηματογράφο…»

Με ανάρτηση του, ο Παν.Συ.Φι απευθύνει τα συγχαρητήρια του προς τη γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, ενώ καλεί τους ποδοσφαιριστές μας να τα δώοσυν όλα για τη νίκη και την πρόκριση. Παράλληλα, εκφράζεται και η λύπη που δεν θα είναι στο πλευρό της ομάδας μας και το γήπεδο θα μοιάζει με βουβό κινηματογράφο, καλώντας τους αρμόδιους για προβληματισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα μας Anorthosis Women Volleyball Team για την κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος και του 103 τίτλου του Σωματείου μας. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που απέδειξε πως ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά η μαγεία κάθε αθλήματος ανήκει στις εξέδρες. Εκπληκτική παρουσία μέσα στο κλειστό μας στην λευκωσία που δεν σταμάτησε λεπτό να σείεται για πάρτη της ΚΥΡΙΑΣ.

Στην αντίπερα όχθη σήμερα έχουμε αγώνα κυπέλλου για τους «8» αλλά δυστυχώς η εικόνα δεν θα μοιάζει ούτε στο ελάχιστο όπως το χθεσινό. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για την πρόκριση. Δυστυχώς θα αγωνιστούν για ακόμα μια φορά σε γήπεδο που θα μοιάζει με βουβό κινηματογράφο παρά με αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά αυτά ας τα δουν οι αρμόδιοι. Δεν είναι πλέον κάτι που μας απασχολεί. Εμείς το κούτελο μας το έχουμε καθαρό.

«Είναι ωραίο να είσαι ΑΝΟΡΘΩΣΗ, να σε πνίγει το άδικο ΑΛΛΑ να είσαι εκεί»
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ