Για τον κύριο Σωτήρη ειπώθηκαν πολλά από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας, τις αθλήτριες μας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και η Στέλα Ιωάννου στις ραδιοφωνικές τις δηλώσεις, μιας και αυτό τον τίτλο τον αφιέρωσε πρώτα από όλα στον κύριο Σωτήρη Μιχαήλ.

Ο κύριος Σωτήρης το 1987, ήταν εκ των πρωτοστατών στην επαναδραστηριοποίηση του τμήματος. Καθημερινά είναι στο πλευρό των παίκτριων της ομάδας μας, έφορος των ακαδημιών και ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας μας, ένας ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας της Ανόρθωσης, που αδιάκοπα και ακούραστα προσφέρει τις υπηρεσίες του προς τον σύλλογο μας.

Τον ψεσινό τίτλο τον χάρηκε όσο κανένα άλλο προηγούμενο. Έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο και δεν έκρυψε στιγμή τη χαρά του. Την πορεία αυτής της ομάδας, τη ζει καθημερινά, βίωσε τις δυσκολίες της άγονης πενταετίας, είδε από κοντά τις μικρές να μεγαλώνουν και να γίνονται πρωταθλήτριες.

Πιο κάτω σχετική ανάρτηση από τον Πάμπο Χατζηπαναγή, μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ.. Αυτό είχε δηλώσει ο προπονητής μας Αλεξάνταρ Μπόσκοβιτς. Δηλώσεις ενός ανθρώπου που είναι στην ομάδα μόνο 2 χρόνια. Δεν έχει πει όμως τον εμπευστή και συγγραφέα αυτού του μεγάλου βιβλίου. Οι σελίδες αυτού του βιβλίου είναι γραμμένες μέσα απο τα βιώματα και την μεγάλη προσφορά ενός αγνού Ανορθωσιάτη του κ. ΣΩΤΗΡΗ ΜΙΧΑΗΛ… Για δεκαετίες στο τμήμα.. για όλες τις δουλείες..Πάντα πρώτος σε όλα… Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκες περισσότερο από τα προηγούμενα. Εγώ είμαι δίπλα σου 14 χρόνια. Μαζί σου έμαθα πολλά… Σ’ ευχαριστώ γιατί με έμαθες πως ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ… Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά γιατί σε χρειαζόμαστε.. Σε χρειάζεται η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣ..!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ