«Απλά δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε…»

Ενθουσιασμένος για την κατάκτηση του τροπάιου, εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, με δηλώσεις του στο kerkida.net, ο προπονητής της ομάδας μας, Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς ανάφερε χαρακτηρικά : «Όσοι είδατε στο γήπεδο είναι απλά το εξώφυλλο. Βασικά είμαστε ένα μεγάλο βιβλίο», θέλοντας να τονίσει πως η φετινή επιτυχία είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς.

Αρχικά… “Πρώτα από όλα ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Tα συναισθήματα είναι αυτά που έχεις όταν είσαι πρώτος σε κάποια διοργάνωση. δεν έχει διαφορά αν είναι στα σπορ ή εκτός των σπορ. Ιδιαίτερα όταν δουλεύεις σκληρά όλη τη σεζόν και καταφέρνεις τους στόχους σου. Αυτό για να το καταλάβεις πρέπει να νιώσεις, να το ζήσεις. Είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω”

Για το ματς… “Αυτού του είδους τα παιχνίδια παιχνίδια είναι σκληρά γιατί μπορεί να σου δώσουν πολλά και να σου πάρουν πολλά, ενώ υπάρχει και κάποια νευρικότητα. Αρχίσαμε λίγο νευρικά όμως τελικά τα καταφέραμε στη μέση του σετ και πήραμε πλεονέκτημα. Πήραμε τα δύο σετ που είναι σημαντικό για να κερδίσεις. Οι δύο ομάδες στο τρίτο σετ ήταν λίγο πιο χαλαρές και δεν παίχτηκε στην αρχή σε υψηλό επίπεδο όμως τελείωσε εξαιρετικά για εμάς”

Για το κλειδί της επιτυχίας… “Στην πατρίδα μου έχουμε μια παροιμία: Αν κάτι είναι άσχημο, το άσχημο μυρίζει από την κορυφή έτσι κι όταν κάτι είναι καλό, το καλό μυρίζει από την κορυφή. Η ομάδα μου είναι πολύ δυνατή από την κορυφή της. Από τον πρόεδρο μέχρι τους απλούς υπαλλήλους. Τον κ. Αδάμο, τον κ. Σωτήρη, τον κ. Μιχάλη, κ. Δημήτρης, κ. Χρίστο, τον Μάριο. Όλους όσους είναι μαζί μας. Τον Πάμπο, την κ. Αγγελική. Όσοι είδατε στο γήπεδο είναι απλά το εξώφυλλο. Βασικά είμαστε ένα μεγάλο βιβλίο”.

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης… “Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τους φιλάθλους μας. Απλά δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε πόσο εξαιρετικοί είναι”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ