«Χρίζει ιδιαίτερης προσοχής…»

0
1

Λεπτό το θέμα του Λέβι και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, επισημαίνει με δηλώσεις του στο Super Sport FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας. Μάλιστα, ο Πηλακούτας σημείωσε πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο το θέμα του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον Ρόνι Λέβι:

«Χθες έγινε μια συνάντηση με τον πρόεδρος μας και τον Ρόνι Λέβι, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κατάληξη. Το θέμα είναι λεπτό και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής».

Για το πότε θα κλείσει οριστικά η περίπτωση Λέβι:

«Ακόμη δεν έχει οριστεί συνάντηση για σήμερα. Μόλις υπάρξουν νεότερα θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Στόχος είναι αν ολοκληρωθεί το συντομότερο το θέμα, μας πιέζει και ο χρόνος».

Για τον Ματσέι Σκόρζα:

«Είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται και αξιολογούνται. Είναι όντως μια εναλλακτική λύση ο Πολωνός τεχνικός».

Για τον αγώνα με τον Οθέλλο:

«Τέτοια παιχνίδια αντιμετωπίζονται με πάσα σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης. Είναι μονό παιχνίδι, είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε τον Οθέλλο να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα. Δεν υπάρχει σκέψη υποτίμησης στο μυαλό μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Αγκιλάρ και Καλντερόν ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος αλλά δεν θα χρησιμοποιηθούν στο σημερινό παιχνίδι. Θεωρώ πως θα είναι έτοιμοι μέχρι το παιχνίδι με την Αναγέννηση».

Previous articleΜατσέι Σκόρζα η εναλλακτική εάν ναυαγήσει ο Λέβι (Δείτε το βιογραφικό του)
Next articleΣυνάντηση θα γίνει μόνο αν…