Ο Πελέ δικαιώνει και εκθέτει τον Πούτσε!

0
0

Ο Πελέ αποτελεί ένα από τους πιο αμφιλεγόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Πορτογάλος αποτελεί ένα από τους ποδοσφαιριστές, που το βιογραφικό προκαλεί σεβασμό, ένα σεβασμό τον οποίο κέρδισε από την κερκίδα, δίχως όμως να αποδώσει τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Στη φετινή χρονιά, ενώ ήταν εκτός πλάνων, στην τελική έμεινε στο ρόστερ, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αρχικά δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Πούτσε, γεγονός που η έφερε τον Ισπανό τεχνικός στο επίκεντρο της κριτικής γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Πορτογάλο.

Ωστόσο τα τελευταία δύο παιχνίδια, δικαιώνουν μα συνάμα εκθέτουν τον Αντόνιο Πούτσε. Με τον ΑΠΟΕΛ όσο αγωνίστηκε, ήταν κακός. Δεν κάλυπτε σωστά το χώρο του, είχε λανθασμένες επιλογές και μεταβιβάσεις κάτι που εκνεύρισε και την εξέδρα. Πανομοιότυπη εικόνα ήταν και με την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να καλείται να καλύψει τον άξονα, ωστόσο ήταν απών, με την προσπάθεια του να είναι μόνο με τα μάτια.

Ο Ισπανός μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος αφενός επειδή τόσο καιρό έβλεπε την κατάσταση με τον Πελέ και τον κρατούσε εκτός, ωστόσο μπορεί να αισθάνεται και εκτεθειμένος που του έδωσε φανέλα βασικού σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Previous articleΗ πρώτη βόμβα…
Next article«Μπαμ» με Καμπάνταη