Η πρώτη βόμβα…

Μετά τους πρώτους φακέλους, ήρθε και η πρώτη βόμβα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, μιας και τα ξημερώματα, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του διαιτητή Γιώργου Νικολάου, έξω από την οικία του στην επαρχία Λάρνακας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο 41χρονου ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην επαρχία Λάρνακας.
Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό του μέρος, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.»

Για το γεγονός τοποθετήθηκε και η ΚΟΠ, με την ομοσπονδία να εκδίδει ανακοίνωση για το συμβάν:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τη λύπη της για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο του διαιτητή Γιώργου Νικολάου.

Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας αλλά και της ίδιας της κοινωνία μας.
Η ΚΟΠ εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της προς την οικογένεια του Γιώργου Νικολάου και καλεί την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ