Μετράνε 5 γκολ μαζί σε 5 ημίχρονα!

Ο τραυματισμός του Τσούς Ερέρο στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών, έφερε στην Ανόρθωση το δίδυμο Καλντερόν – Αγκιλάρ. Τότε ο Αντόνιο Πούτσε έριξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον Γκάμπριελ στην βασική του θέση, μετατοπίζοντας τον Καλντερόν εις αντικατάσταση του Ερέρο στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Αγκιλάρ.

Τα προβλήματα συνύπαρξης των δυο Ισπανών φάνηκαν από το φιλικό αφού, στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης… η Ανόρθωση δέχθηκε 2 γκολ από την ΑΕΚ, ενώ θα μπορούσε και περισσότερα μιας και οι ισπανοί αδυνατούσαν να ανακόψουν τις επιθετικές ενέργειες της ΑΕΚ!

Στο επόμενο παιχνίδι, το μήνυμα δεν λήφθηκε και η ομάδα δέχθηκε 1 γκολ από τον Άρη ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε μεγάλη ευκαιρία στο 45΄ να σκοτώσει το ματς με δεύτερο γκολ, με το ίδιο αμυντικό δίδυμο. Βέβαια στο γκολ μεγάλη ευθύνη έφερε και το δίδυμο στα χαφ με Οικονομίδη και Βίκτορ όμως και οι αμυντικοί δεν έκλεισαν σωστά τον χώρο δίνοντας την ευκαιρία στον Μηνά να σκοράρει…

Χθες, και αφότου δεν πάρθηκαν τα δέοντα μέτρα από τον Αντόνιο Πούτσε… έγινε η ζημιά μιας και η ανατροπή δεν ήρθε με αποτέλεσμα η Ανόρθωση να χάσει δυο βαθμούς.

Δεν σημαίνει πως Αλμπέρτο Αγκιλάρ και Ινίγο Καλντερόν δεν μπορούν να έχουν θέση στην Ανόρθωση, απλά από ότι φαίνεται… δεν μπορούν να συνηπάρξουν μαζί στους ίδιους ρόλους. Άλλωστε από το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΚ μέχρι και τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΖ, πέρασαν 5 ημίχρονα με την Ανόρθωση να δέχεται σε αυτά 5 γκολ!

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ