Γιατί εκπλήσσει αυτή η εικόνα;

Η προσπάθεια της Ανόρθωσης να φτάσει στη νίκη στα τελευταία λεπτά έγινε με τον Ρέινα ως αριστερό ακραίο αμυντικό και τους Καλντερόν και Αγκιλάρ στο κέντρο της άμυνας. Δεκάρι ήταν ο Ράγιος, δεύτερος ανασταλτικός μέσος ο Σεχού ενώ η επιθετική τριάδα αποτελείτο από τους Καμπρέρα, Κολούνγκα και Καλό.

Οκτώ από τους έντεκα ποδοσφαιριστές δεν ήταν στην περσινή ομάδα και μάλιστα ένας εξ αυτών πραγματοποίησε ντεμπούτο. Οι τρεις τελευταίοι δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία στο εξωτερικό, ενώ ο πρώτος αποκτήθηκε ως ακραίος επιθετικός (και όχι αμυντικός).

Με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητα κάποιων νεοφερμένων αλλά η συζήτηση δεν πάει καν εκεί. Τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε από ένα σύνολο το οποίο αν και είχε περιθώρια να διαμορφωθεί από τον περασμένο Μάη, ακόμα κτίζεται;

Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που παρατηρήθηκε πάμπολλες φορές τα τελευταία χρόνια με την Ανόρθωση να κάνει αργοπορημένη εκκίνηση λόγω των πολλών ράβε-ξήλωνε. Βέβαια φέτος διερωτόμαστε αν θα γίνει ποτέ αυτή η εκκίνηση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ